Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doliu în lumea muzicii: a murit Tina Turner

Celebra Tina Turner a murit, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință. Supranumită regina rock and roll, Tina Turner a murit în pace, liniștită, în casa sa din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția, a anunțat purtătorul de cuvânt al artistei, scrie realitatea.net.

Doliu în lumea muzicii: a murit Tina Turner
Comentează 0

Supranumită regina rock and roll, Tina Turner a murit în pace, liniștită, în casa sa din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția, a anunțat purtătorul de cuvânt al artistei.

„Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a adăugat acesta.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner. Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru viață, a fermecat milioane de fani din întreaga lume și a inspirat vedetele de mâine. Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă cea mai mare operă a ei: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră se îndreaptă către familia ei. Tina, o sa ne lipsești enorm”, au anunțat reprezentanții cântăreței pe pagina ei de Facebook.

Tina Turner a bulversat scena muzicii și a scris o pagină de istorie când a revenit solo, la peste 40 de ani. Supranumită regina rock-n-roll-ului, cariera sa solo este cea mai de succes din istoria vedetelor feminine din lumea muzicii.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Tina Turner

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite