Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dirijorii

Dirijorii
Comentează 0

La toate meciurile disputate de UTA pe teren propriu, ale actualului sezon, urmărite de mine din tribuna presei a Stadionului Francisc Neuman, am încercat să descopăr persoana care ține isonul scandărilor și îndemnurilor faimoasei galerii a jucătorilor antrenați de Balint. Singurul lucru după care , oarecum, mă puteam orienta era poziția celui sau celor care îndemnau și, oarecum, instrumentul de care se foloseau pentru a da tonul la ” De la Dunăre la Sena” sau ” Cine nu sare , cine nu sare”, etc. Greu sau imposibil de reținut chipul lor, mai ales că sunt îmbrăcați în aceeași culoare , dar mai ales datorită multelor dioptrii ale ochelarilor mei.

Dând sfoară-n țară, răsplata mi-a sosit. Am primit fotografiile cu cei doi, pentru că sunt doi , unul cu microfonul, altul cu porta-vocea, dar să nu omitem cele câteva zeci de sute existente alături de ei.

Deci , duminică, la meciul cu CFR, vocea lui Ciprian Bogdan a răpus microfonul, a fost mai puternică și mai neobosită decât a microfonului.

Ciprian Bogdan este ” maistorul” cu plămânii de oțel și corzile vocale de un aliaj formidabil. Nu a fost minut ca el să tacă. A răgușit , dar nu a tăcut . Când l-a trădat microfonul, ” ștafeta” a fost preluată la porta -voce de cel care dă tonul cântecelor, Alexandru Nemet.

Fiind undeva în mijlocul ”Mării Roș-Negre”, vocea lui amplificată de porta-voce a băgat ” benzină” în continuare , stârnindu-le jucătorilor arădeni pofta și datoria de a ataca.

Păcat că nu s-a concretizat, dar oricum, poate cel mai bun meci al UTA-ei din acest sezon s-a datorat ( și nu poate, ci sigur) și invidiatei ( de toată țara) galerii condusă sau coordonată, mai bine zis, de acolo din mijlocul ei de către Cipri și Alex.

Să vă țină Dumnezeu vocile!

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite