Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Curs nou de modeling Angels - Aesthetic

Curs nou de modeling Angels - Aesthetic
Comentează 0

Agentia de modele Angels (A.E.M) vine în această primăvară cu propunerea unui curs de modeling, adresat copiilor și tinerilor cu vârsta minimă de 4 ani.

Cursul va incepe in luna aprilie si cuprinde 8 săptămâni de pregătire și antrenamente.  Practic, tinerele modele vor învăța tehnici și exerciții pentru o postură corecta a corpului si defilare pe catwalk (scenă); Studiul fotomodelingului si sedinte foto profesionale; Jocuri și exercitii pentru dezvoltare armonioasa a imaginii de sine;  Managementul emotiilor si gestionarea timiditații;  Oportunitati post-absolvire, asociate agentiei de modele Angels

       Întâlnirile din cadrul școlii se vor desfasura în zilele de sâmbată, cu excepția vacanțelor școlare; Locația desfășurării activității este: Arad, Calea Iuliu Maniu nr 17- Școala de dans Royal Steps.

      Informații suplimentare și rezervarile de locuri se realizeaza la tel: 0742531043

Complexitatea agentiei Angels- A.E.M. este data de afilierea la cele mai importante organizatii din tara, lunga istorie de 18 ani in domeniu si parteneriatele strategice: Cursuri educationale de modeling; Recrutare de modele; Reprezentare manechine in raport cu festivaluri nationale de moda si concursuri de frumusete din Romania; Ghidaj catre organizatiile potrivite din domeniu; Scopul, dupa identificarea manechinelor, este evolutia acestora la nivel regional, national si international; Sedinte foto si prezentari de moda in regim propriu si pentru branduri partenere.


 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite