Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum poți fii o prezență spectaculoasă în această iarnă? Mici detalii ce te pot scoate în evidență

Cum poți fii o prezență spectaculoasă în această iarnă? Mici detalii ce te pot scoate în evidență
Comentează 0

Lumea modei este foarte dinamica, astfel ca tendintele se pot schimba radical de la un sezonul la altul, insa in ciuda acestui fapt, noi depunem mereu eforturi pentru a arata cat mai spectaculos in orice circumstanta. Sezonul rece vine in general cu schimbari radicala in ceea ce priveste tinuta, pentru ca suntem practic obligati de capriciile iernii sa optam pentru haine lungi si cat mai groase, astfel incat sa ne putem bucura de cat mai mult confort. Temperaturile scazute, vantul si in general vremea capricioasa din timpul iernii, sunt toate lucruri ce pot strica cu usurinta un make-up deosebit. In aceasta lume a modei insa, absolut orice este posibil astazi in aceasta lume a modei.

Chiar daca uneori avem tendinta de a crede ca avem posibilitati destul de limitate de a ne vestimenta in sezonul rece, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Din contra, in sezonul rece putem fi la fel de chic precum in orice alt sezon, daca vom acorda atentie unor aspecte esentiale. Iata asadar cateva trucuri care te pot ajuta sa arati spectaculos in aceasta iarna, indiferent de circumstante.

Ai grija de tenul tau!

De multe ori, atunci cand vorbim despre imaginea personala, mintea ne fuge in mod automat la produse vestimentare. Astfel, aspectele de tin de sanatatea tenului trec automat pe un plan secundar. Un ten cu un aspect neingrijit este foarte usor de observat si destul de dificil de acoperit cu machiajul, astfel ca ingrijirea constata a acestuia reprezinta de departe cea mai buna solutie pe care o avem. Iarna, din pricina temperaturilor scazute si avantului, pielea fetei poate crapa, fapt pentru care o crema hidratanta naturala ne este mai mult decat un aliat de nadejde.

Poarta cu incredere bijuteriile din argint

O tinuta completa, indiferent de sezon sau de circumstane nu este completa pana ce nu este accesoriaza in mod corespunzator. Detaliile, oricat de mici, vor face intotdeauna o diferenta uriasa intre o tinuta banala si una deosebita, de aceea bijuteriile sunt accesorii must-have in aproape orice circumstanta. Noi iti recomandam sa porti cu incredere expresivele bijuterii din argint care vor aduce un plus de eleganta si stil oricarui outfit ales. Inele, cercei, bratari sau pandantive, toate acestea te pot ajuta sa te pui in valoare.

Nu subestima culorile tari

Probabil ca ni se intampla destul de des sa ne indreptam atentia inspre tinute cu culori mai putin stridente, pentru a fi cat mai in ton cu vremea. In realitate, culorile tari sunt cele care ne pot scoate cu usurinta de sub orice con de umbra. Culori precum rosul, albul sau maroul sunt doar cateva optiuni excelente la care poti apela pentru a-ti crea o tinuta vesela si indrazneata.

Nu uita de aspectul confortului

Dincolo de aportul estetic adus de un produs vestimentar, este esential sa nu uitam de confort. Este d prisos ca un articol vestimentar sa ne faca sa aratam impecabil daca acesta ne creeaza foarte mult disconfort. Starea noastra de spirit este puternic influentata de acest aspect, chiar daca de mutlte ori alegem sa nu ii acordam atentia ce i se cuvine. 


Scrie un comentariu

trimite