Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum poți ajunge la o partidă de sex cu ajutorul hipnozei

Un nou tip de amor a început “să prindă la public”, în special în America. Este vorba despre sexul astral. Conceptul bizar a pornit de la hipnoterapeutul şi astrologul Steve G. Jones.

Cum poți ajunge la o partidă de sex cu ajutorul hipnozei
Comentează 0

Dacă te-ai plictisit de sexul "tradiţional" şi ai încercat până acum toate poziţiile din Kama Sutra este timpul să experimentezi şi alte tipuri de amor.

Sexul nu a fost niciodată descris până acum ca o proiecţie astrală, mai exact o experienţă extracorporală.

Senzaţia de decorporalizare are loc de obicei în cazul unor persoane care sunt la limita dintre viaţă şi moarte. A fost asociată deseori cu fenomenul de „experienţă la limita morţii".

Pornind de la aceaste informaţii specialistul Steve G.Jones a "combinat" experienţa extracorporală cu sexul, potrivit Csid.ro. Hipnoterapeutul susţine că putem să obţinem această stare prin exerciţiu, chiar în timp ce întreţinem relaţii sexuale.

Partenerii pot atinge, prin anumite tehnici de concentrare, un punct culminant. Sufletele celor doi se conectează în timpul contactului sexual, totul la un nivel profund. Atunci când practicăm sexul astral este imposibil să minţim şi să simulăm orgasmul.

Acest tip de sex are ca principal organ ceierul. Persoanele care se concentrează foarte mult asupra sexului pot ajunge la orgasm doar prin gând. Gândul trebuie să fie extrem de puternic pentru ca atingerea orgasmului să se poată realiza.

Concepţia potrivit căreia hipnoza e o stare de transă e una dintre cele mai răspândite şi mai durabile mituri în psihologia populară, alături de altele, precum inteligenţa multiplă sau stilurile de învăţare .

Publicul larg crede ceea ce afirmă specialiştii (apelul la autoritate). Dar faptul că specialiştii apelează la „transa hipnotică” în comunicarea publică sau în practica dumnealor nu face din „hipnoză” un fenomen real indiferent de “cascadoriile” manifestate pe scenă.

Dovezile cum că hipnoza e o stare distinctă calitativ de starea de vigilenţă conştientă sunt nemulţumitoare. Nu există dovezi solide pentru markeri specifici unei stări fiziologice diferite de cea de vigilenţă.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite