Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum îi ajută membrii USR pe frații de la PSD în prag de moțiune


Iese la iveală adevarata față a useriştilor. Acum, în ajunul moțiunii de cenzură, când PSD se bazează pe fiecare vot, adunat bob cu bob sau milion cu milion (vorba cântecului) doi deputați USR au ales să se facă nevăzuți. Că deh, au delegații sau nu sunt convinşi de către Opoziție.

Cum îi ajută membrii USR pe frații de la PSD în prag de moțiune
Comentează 1

Este vorba despre Oana Bîzgan, deputatul  care este plecat din ţară şi Adrian Dohotaru (fost USR) care încă se mai gândeşte dacă merge la vot.

În urmă cu două săptămâni fostul deputat USR Dohotaru i-a transmis Ralucăi Turcan, unul din negociatorii PNL, ce  puncte ar mai trebui să fie atinse de moţiunea de cenzură. Pe scurt, să fie adusă în discuţie tema unui impozit progresiv pe venituri, capital şi proprietăţi, să fie făcute investiţii în sistemul de transport feroviar, aduse modificări Legii Dialogului Social şi Codului Muncii, precum şi politici de protecţie socială.

În concluzie deputatul nu este convins să participe la vot pentru că nu şi-a atins țelurile şi nu a primit nimic pentru satisfacerea intereselor personale.

Pe plan local lucrurile nu stau deloc diferit, sursele noastre din USR Arad vorbesc despre o înțelegere secretă între Vlad Botoş, europarlamentar USR şi Mihai Fifor, senator PSD. Se pare că acesta din urmă ar fi fost suficient de persuasiv încât l-ar fi convins pe Botoş să le impună parlamentarilor USR de Arad să treaca de partea PSD în lupta pentru putere. Nu ştim câtă influență mai are Botoş în filiala locală, vedem mâine la vot!

Până una alta, nu ne mai rămâne decât să credem că acești „oameni noi" ai politicii româneşti sunt la fel de „curați" ca vechea gardă de politicieni!

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite