Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum a încercat Dăncilă să îşi repare greşeala, după ce a ignorat întrebarea despre Colectiv

Premierul Viorica Dăncilă a încercat să îşi repare greşeala, după ce dimineaţă a ignorat întrebarea unui jurnalist, privind un mesaj pentru răniţii şi rudele celor din Colectiv. Astfel, la câteva ore după gafa de dimineaţă, Guvernul a transmis un mesaj al premierului în care se menţionează că gândul acesteia se îndreaptă în aceste zile "către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident". 

Cum a încercat Dăncilă să îşi repare greşeala, după ce a ignorat întrebarea despre Colectiv
Comentează 0

”Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident.

Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui și să le îndreptăm.

Întreaga mea compasiune și condoleanțe familiilor și prietenilor greu încercați, iar celor răniți le doresc putere și sănătate!”, se arată în comunicatul emis de Guvern. 

Reamintim că dimineaţă, Viorica Dăncilă nu a avut niciun mesaj pentru Colectiv. Prezentă la Parlament, la o conferinţă, premierul a fost întrebat dacă are vreun mesaj pentru victimele şi supravieţuitorii Colectiv. Premierul a spus doar atât: "Vă mulţumesc!". Apoi a intrat în sală.

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recentă a României – incendiul din clubul Colectiv.

După seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alţi aproape 200 au fost răniţi. Chiar şi acum, supravieţuitorii încă se luptă cu rănile, cu operaţiile şi cu coşmarurile trăite în zilele următoare incendiului. „Nu avem nimic”, spun ei, nici spitale pentru arşi, nici pansamente speciale, nici empatie din partea medicilor.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite