Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu ce gânduri intră în lupta pentru Senat tinerii liberali Mihai Pașca și Irina Onescu

Tinerii Mihai Pașca (39 de ani) și Irina Onescu (35 de ani), doi dintre candidații PNL Arad pentru Senatul României, aflați pe locul al doilea, respectiv al treilea pe lista depusă la Biroul Electoral Județean, au venit astăzi în fața presei pentru a se prezenta și pentru a vorbi despre planurile de viitor pe care le au.

Cu ce gânduri intră în lupta pentru Senat tinerii liberali Mihai Pașca și Irina Onescu
Comentează 0

După un mandat de primar al Comunei Petriș, Irina Onescu a vorbit despre experiența pe care a acumulat-o în această calitate. „Am fost aleasă în urmă cu patru ani în funcția de primar al comunei Petriș, timp în care m-am familiarizat cu administrația publică, mai puțin cu politica, în politică implicându-mă în urmă cu câteva luni. Am crezut că este nevoie de schimbare la toate nivelurile administrației publice. Îmi doresc foarte mult să înțeleg cum funcționează statul și să înțeleg care sunt problemele care stau în calea dezvoltării noastre. De aceea am făcut pasul spre Consiliul Județean”, a declarat Irina Onescu. Referindu-se la unul dintre sloganurile PNL, „Generația schimbării”, aceasta a ținut să menționeze că împreună cu Mihai Pașca face parte din această generație, care are o mentalitate proaspătă și este conectată la problemele societății românești. În continuare, a vorbit despre necesitatea unor programe de educație civică pe care ar dori să le implementeze, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă care sunt atribuțiile administrației publice și să cunoască legile.

Mizează pe echipă  

La rândul său, avocatul Mihai Pașca a ținut să amintească că după terminarea facultății a lucrat și în presă, la Radioteleviziunea Arad și Agenda Zilei, că de aproximativ zece ani este partener într-o societate de avocatură, este președintele unui ONG și că mai recent a devenit antreprenor. „Tot ceea ce am reușit să fac a fost în echipă. Cred foarte mult în spiritul de echipă. Mă bucur că din echipa PNL Arad din care fac parte sr află și Irina Onescu. Sunt membru PNL de aproximativ șase ani, dar am intrat mai activ în zona politică în urmă cu trei ani, datorită unui proiect inițiat de Sergiu Bîlcea, «Aradul liberal», a spus Pașca. În calitate de avocat și de viitor senator, acesta susține că ar vrea să pună umărul la schimbarea legislației pe zona de siguranță publică care să ducă la prevenirea și remedierea consecințelor unor fapte săvârșite cu violență, dar care și să susțină activitatea Poliției. „Îmi doresc de asemenea să pun umărul la sprijinirea autorităților publice locale în zona procedurilor de achiziții publice. S-ar putea face mult mai multe lucruri dacă procedurile ar fi simplificate”, a mai afirmat Mihai Pașca.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite