Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CS Atletico Arad- 2012 a câștigat Cupa Campionilor la ” Sfinx U11”

CS Atletico Arad- 2012 a câștigat Cupa Campionilor la ” Sfinx U11”
Comentează 0

 

Turneul Național de fotbal ” Sfinx U11”desfășurat la Cluj , în perioada 13 – 15 iunie , a adunat la startul competiției 10 echipe din toată țara , printre care și echipa arădeană , CS Atletico , antrenată de Mihai Roșca .

Cele 10 participante au fost împărțite în două grupe de câte cinci, echipa arădeană făcând parte din grupa A alături de Lions FC București, U Evolution Cluj, Alma Sibiu și FC U Cluj.

Atletico Arad a câștigat 3 meciuri și a pierdut unul, în cadrul grupei, calificându-se în semifinală de pe locul al doilea. Singurul meci pierdut a fost cel împotriva campioanei de anul trecut, Lions FC București.

În semifinale au avut loc următoarele partide:

- CS Atletico Arad – DIDI Junior Iași ( echipa care a terminat grupa B pe locul întâi). Scor 3-1 pentru arădeni

- Lions FC București – Academia de fotbal U Cluj-Luceafărul. Scor 1-1, la penalty au câștigat bucureștenii.

CS Atletico Arad a întâlnit în finala mare pe Lions FC București, arădenii impunându-se cu scorul de 4-1, prin golurile realizate de Mihai Oprea (2) , Yona Stan ( 1) și Matei Golea (1)

Trofeul , pe care-l vedeți în imagine, a luat așadar drumul Aradului împreună cu bucuria copiilor-jucători ,antrenorului, dar și a părinților însoțitori.

Felicitări

întregii delegații!

Iată lotul CS Atletico Arad, antrenat de Mihai ( Ole) Roșca și Remus Lung:

Raoul Crișan și Andrei Oprean, portari, Eric Reinhardt, David Secianschi, Luca Burcă, Adrian Pop, Yanis Iamandi, Claudiu Oniga, Dominik Beserman, Tudor Lăzărescu, Matei Goria, Stanislav Fricățel, Mihai Oprea, Yona Stan și Mihăiță Adam

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite