Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ceva mai bine

Ceva mai bine
Comentează 0

Citizens- Real Horia 0-2

Un nou debut la Citizens, Mircea Aslău, fostul antrenor al Gloriei Lunca Teuz Cermei. Și o revenire, Ovidiu Moșneag, după o lungă absență. De ce i-am pomenit pe cei doi...? Pentru că ei au făcut jocul ”cetățenilor” un pic mai diferit fașă de evoluțiile din acest retur. Degeaba însă, cu două flancuri în apărare depășite mereu cu ușurință și cu lipsa unui om de gol , echipa alcătuită de Doru Herțeg nu putea realiza mai mult.
Oaspeții, restructurați după demisia antrenorului Marian Trif, post preluat de Ciprian Mocanu , aesta fiind totdată și vicepreședinte, cu Răzvan Salaț, președinte în acte și un portar cu reflexe incredibile în teren, cu Adrian Pașcalău un ” Mascherano” al Horiei și cu Valentin Pele căpitanul echipei, au jucat ofensiv marcând de două ori în poarta celor de la Citizens , prin căpitanul lor.
Un alt aspect de comentat ar fi prezența în tribunele stadionului Șega a unui grup numeros și pozitiv gălăgios format din suporteri ai Realului în frunte cu băiatul jucătorului Adrian Pașcalău și nu putem să trecem cu vederea arbitrajul impecabil al brigăzii : Vasile Petrovan, Ioan Vasile și Alexandru Rancea, observați de Corneliu Tiulea.

Citizens: Pința, Vonea, Herlo, Bondor ( Kovacs), Moșneag, Luca, Barbură , Pârv,Bulacu ( Cameniță) , Mureșan, Aslău
Antrenor: Doru Herțeg

Real Horia: Salanț, Mocan, Ștefănescu, Negru, Crișan Zsigmond,Rașca( Mavriche), Pele,Pașcalău, Toderici (Trif), Stoichiță ( Rotariu).
Antrenor: Ciprian Mocan

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite