Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a pățit un șofer care și-a lăsat mașina cu cheile în contact pe Bulevardul Revoluției

Naivitatea, încrederea în oameni și graba se plătesc. De acest lucru s-a convins pe pielea sa un șofer, care crezându-ze probabil pe vremea lui Vlad Țepeș, când hoții se temeau să ia până și punga de galbeni găsită noaptea în pădure, nu imediat după „domnia” lui Dragnea, care a dat drumul hoților din pușcării, și-a lăsat mașina cu cheile în contact. Nu în Checheci sau în alt cartier mărginaș, ci în Centrul Aradului, pe Bulevardul Revoluției.   

Ce a pățit un șofer care și-a lăsat mașina cu cheile în contact pe Bulevardul Revoluției
Comentează 0

Și ce credeți că s-a întâmplat cu mașina? Ați ghicit, a luat-o din loc cu un alt șofer la volan. Noroc că hoțul care a știut să profite de ocazie nu a știut să scape și de polițiști, care l-au prins în cele din urmă.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, bănuit de furtul unui autoturism. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din județul Timiș, care, în ziua de 4 iunie a.c., ar fi sustras un autoturism lăsat nesigurat și cu cheile în contact pe Bd. Revoluției. Autoturismul a fost predat părții vătămate, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a timișanului”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite