Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cât au strâns mirii la ”nunta cu 7.000 de invitaţi”

Cât au strâns Lucian Morar şi Diana Pricop la ”nunta cu 7.000 de invitaţi”? Traian Băsescu şi Elena Udrea n-au dat ”plicul”, preferând să le ofere mirilor două cadouri de suflet.

Cât au strâns mirii la ”nunta cu 7.000 de invitaţi”
Comentează 0

În weekend-ul recent încheiat, a avut loc, în Maramureş, o nuntă ca-n poveşti. Lucian Morar, primarul din Ulmeni, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, interpreta de muzică populară Ioana Pricop. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica “Sfânta Treime”, iar petrecerea s-a desfăşurat în şapte locaţii diferite.

Evenimentul a fost unul absolut grandios. Conform unor surse bine informate, cele aproximativ 1.300 de persoane care s-au strâns în cele şapte locaţii au “vărsat”, în total, în jur de 150.000 de euro.

“Băsescu şi Udrea nu mi-au dat bani, ci cadou!”

La nuntă au participat inclusiv Traian Băsescu şi Elena Udrea. Cei doi n-au dat ”plicul”, oferindu-le, însă, mirilor două cadouri de suflet. Lucian Morar şi Ioana Pricop au fost foarte impresionaţi de gest. Şi au rămas cu o amintire de neuitat. Fosta blondă de la Cotroceni a venit la petrecere fără logodnicul Adrian Alexandrov, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se distreze. A dansat inclusiv cu Ionuţ Andrei Rednic, un consilier parlamentar care provine dintr-o familie foarte bogată.

”Duminică a fost ospăţul miresei! Da, într-adevăr domnul preşedinte Traian Băsescu a fost la nunta noastră. M-a bucurat enorm că a venit. Nu mi-a dat bani, ci cadou. Cel mai frumos şi important cadou a fost prezenţa lui alături de mine şi Ioana în ziua nunţii noastre. Cadoul material este unul special şi foarte frumos. Şi doamna Elena Udrea mi-a dat tot un cadou. Nunta a ţinut până dimineaţa, iar duminică a urmat ospăţul miresei, la care au participat o parte din invitaţii la nuntă. Nu, domnul Băsescu nu a rămas la ospăţ pentru că a trebuit să meargă în Republica Moldova, pentru a participa la Congresul Tinerilor din Partidul Unităţii Naţionale”, a declarat primarul Lucian Morar.

Altfel, potrivit unor surse din anturajul primarului din Ulmeni, acesta le-ar fi promis localnicilor că va construi un pod peste Someş, din banii strânşi la nuntă. În prezent, sunt două poduri, dar la mare distanţă unul de altul, astfel că trecerea de pe un mal pe celălalt al râului se face numai cu bacul.

Sursa cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite