Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caravana Metropolis la Arad: prima zi

Nici ploaia şi nici cerul înnorat nu au speriat arădenii care au participat la proiecţia Caravanei Metropolis. Aproximativ 600 de arădeni şi-au petrecut noaptea de marţi în parcul Eminescu. 

Caravana Metropolis la Arad: prima zi
Comentează 0

Arădenii au urmărit cu maxim interes proiecţia primului film din cadrul Caravanei Metropolis care se afla la a opta ediţie în oraşul nostru. „Edmond” a fost primul film din cadrul caravanei. Un film în regia lui Frederic Doazan care ilustrează naşterea celebrei piese de teatru „Cyrano de Bergerac”. Edmond Rostand, protagonistul filmului, este un poet care îşi găseşte inspiraţia după doi ani în care acesta nu a mai scris nimic. Provocările cu care acesta se confruntă de-a lungul filmului definesc comedia acestui film. Publicul arădean a fost foarte receptiv în privinţa filmului, gustând comedia, dar şi intritga acestuia. La finalul proiecţiei, asemenea publicului din film, arădenii la rândul lor au încheiat noaptea printr-o serie de aplauze.

Caravana Metropolis poposeşte la Arad până în data de 14 iulie, în fiecare zi fiind proiectat un film diferit. Pentru mai multe detalii accesaţi următorul link: https://www.arq.ro/caravana-metropolis-8-soseste-la-arad-in-parcul-eminescu-intre-9-si-14-iulie/28590

Galerie foto (39)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite