Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Primul succes stagional extern: Mama Mia Becicherecu Mic - Gloria Lunca Teuz Cermei 1-4

C4: Primul succes stagional extern: Mama Mia Becicherecu Mic - Gloria Lunca Teuz Cermei 1-4
Comentează 0

50 de minute tabela a rămas neschimbată în jocul de la Jimbolia. A fost nevoie de reuşita lui Buia, dintr-o lovitură liberă de la 17 m,pentru ca Cermeiul să spargă gheaţa. Cu 15 minute înainte de final gazdele aveau să egaleze prin Lumbala. Amfitrionii nu aveau însă să profite de moment, iar finalul a fost al elevilor lui Radu Anca. Buia a făcut 1-2, tot din lovitură liberă în minutul 78, Brânduşe a majorat avantajul în minutul 88, iar în minutul 90 Sulea a stailit scorul final. 

„Jocul nostru a fost destul de bun. Am controlat meciul din primul până în ultimul minut, numai în prima repriză am ratat 5-6 ocazii imense. Nici în repriza a doua nu am fost mai breji, ne-am jucat pur și simplu cu ocaziile, am intrat în jocul adversarilor și ne-am trezit egalați la o fază fixă. Totuși, am avut puterea și limpezimea să revenim și am dus tabela la un scor ceva mai apropiat de realitatea din teren. Punctele sunt importante, mai ales că au venit pe fondul unui joc destul de bun”, spune Radu Anca, pentru sportarad.ro.

Cermei: Bodea – Rogojan, Ianc, Nistor, Aldan (Diarra), Mager (Bondor), Varga, Buia, Suslak, Bubuș (Fl. Brânduşe), Sulea (Morar)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite