Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Boala periculoasă a femeilor măritate

Cu toții știm mulțime de soții care au un defect mare, din punctul de vedere al bărbaților. Ele înțeleg greșit misiunea lor de a păstra aprins focul în căminul familiei. Și încep să-l aprindă cu atâta zel, că în loc să fie o femeie gingașă și caldă, devine o educatoare de casă.

Boala periculoasă a femeilor măritate
Comentează 0

Încă din copilărie fetei i se băga în cap: o soție bună are o casă sterilă, curată și luminoasă, ca într-un spital sovietic. Mâncare caldă, copii îngrijiți. De la o asemenea femeie niciun bărbat nu va pleca. Soțului îi este bine într-o casă curată și liniștită. Fără îndoială. Dar…

De exemplu asta: o gospodină bună are o casă curată. Femeia are această convingere încă din copilărie și e bucuroasă să depună efort în acest sens. Doar că a luat-o prea direct. A fost atentă doar la detaliul că în casă trebuie să fie curat, dar a uitat că în această casă bărbatul trebuie să se simtă confortabil.

Toată ziua ea spală, freacă, șterge cu mâinile goale.

22125[1]

Apoi îi spune soțului:

-Ești un nerecunoscător! Eu! Pentru tine! Mă omor aici! Iar tu arunci ciorapii!

I-a aruncat, i-a aruncat. Nu cer de mâncare. Dar pentru tine acei ciorapi se transformă în amenințarea pentru rolul tău de femeie perfectă, cu o casă curată.

Soția e nemulțumită, soțul e enervat, niciun fel de pace! Cel mai important lucru pe care trebuia să-l facă era să păstreze liniștea! Dar totul și-a pierdut sensul!

Citește mai mult pe ecolady.eu


Scrie un comentariu

trimite