Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bizon e puţin spus: un individ şi-a parcat maşina pe spaţiul verde, lângă liniile de tramvai (FOTO)

Şoferul unei maşini de teren a fost prins de poliţiştii locali cu bolidu  ́parcat pe spaţiul verde, lângă liniile de tramvai. Se întâmpla tocmai pe Bulevardul Revoluţiei, o zonă extrem de circulată şi frecventată des de poliţiştii locali, astfel încât individul este mai mult decât un bizon.

Bizon e puţin spus: un individ şi-a parcat maşina pe spaţiul verde, lângă liniile de tramvai (FOTO)
Comentează 0

În cele ce urmează vă prezentăm ce alte contravenţii au mai constatat poliţiştii locali în ultimul timp.

„În data de 11.07.2023, polițiștii locali de ordine publică au aplicat 4 amenzi, pentru încălcarea Legii nr. 61/1991, respectiv Legii nr. 24/2007.

Astfel, intervenția polițiștilor locali a început încă de dimineață, în jurul orei 07:50, ca urmare a semnalării unui cetățean prin Dispeceratul Poliției Locale, echipajul din teren deplasându-se în zona Parcului Europa, a aplicat o amendă pentru nesupravegherea unui animal, încălcându-se dispozițiile Legii nr. 61/1991. Animalul a atacat alți 2 câini de talie mică ce se plimbau împreună cu stăpânul lor, care s-a ales cu o mușcătură în timp ce-și apăra animalele de companie.

În timpul patrulării pe B-dul Revoluției, în jurul orei 11:58, în zona parcării mediane, a fost identificat un conducător auto care a utilizat spațiul verde pentru parcarea autoturismului, lăsându-și mașina în mijlocul gazonului, deși avea alte opțiuni legale. S-a aplicat sancțiune pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 24/2007.

Reiterăm cetățenilor că spațiul verde nu este loc de parcare, fiind slabe șanse să scape de amendă cei care nesocotesc acest aspect, fiind prinși că-și lasă mașinile pe iarbă, fără să țină seama că pot distruge amenajările spațiilor verzi și sistemele de irigații!

În urma unei solicitări transmise de cetățeni, polițiștii locali de ordine publică împreună cu cei cu atribuții pe linia protecției mediului au acționat, în intervalul orar 15:35-17:40, în comun cu polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică - IPJ, jandarmi și angajați ai DGASPC și DAS, în proximitatea Adăpostului de Noapte situat pe Calea 6 Vânători, identificând niște anexe utilizate ca locuințe temporare de 4 adulți și 1 copil minor, în vârstă de 7 luni. Persoanele au fost conduse la sediul IPJ pentru amprentare, unul dintre bărbați fiind încătușat, manifestând un comportament agresiv cu echipajele prezente la fața locului. Menționăm că polițiștii locali au sprijinit permanent echipajul din cadrul IPJ, însoțind autoturismul cu care au fost transportate persoanele la sediul Poliției Municipiului Arad, unde au fost prezenți și reprezentanții DAS și DGASPC, preluând cazul social, în vederea soluționării. Copilul și mama acestuia au fost transportați cu o ambulanță la Spitalul Clinic județean de Urgență Arad în vederea unui consult de specialitate. Agenții de poliție locală au efectuat verificări, la solicitarea DGASPC, în imobilul de pe strada Tarafului, indicat ca locuință de persoanele găsite pe Calea 6 Vânători, neconfirmându-se faptul că acestea locuiesc acolo. Prin urmare, cazul social al minorului a fost preluat de către DGASPC.

În jurul orei 15:55, semnalați prin Serviciul Dispecerat, polițiștii locali de ordine publică s-au deplasat în incinta Ștrandului Neptun, în zona teraselor, în vederea preluării unei persoane violente, care aducea fără motiv injurii cetățenilor. S.A., în vârstă de 53 de ani, originar din Timiș, un alt individ sosit în Arad să caute un loc de muncă, care, în prima parte a zilei a stat în cârciumă ”muncind pe brânciși ”răcorindu-se” cu mai multe porții de alcool, s-a ales cu amendă de 1.000 lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare de scandal. La fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Municipiului Arad, care a solicitat o ambulanță, persoana recalcitrantă fiind preluată și transportată la Secția de Psihiatrie”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

  

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite