Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociaţiile de proprietari din Micălaca, Alfa, Centru şi Vlaicu notificate cu privire la obligativitatea deratizării și dezinsecției pivnițelor, podurilor și curților

Asociațiile de proprietari din cartierele Micălaca, Alfa, Centru și Vlaicu au fost notificate, în ultimele zile, privind obligativitatea deratizării și dezinsecției pivnițelor, podurilor și curților interioare. Activitatea se va extinde în toate cartierele municipiului, fiind dusă la îndeplinire de polițiștii locali cu atribuții de protecția mediului și de verificare a Normelor de gospodărire a Municipiului Arad.

Asociaţiile de proprietari din Micălaca, Alfa, Centru şi Vlaicu notificate cu privire la obligativitatea deratizării și dezinsecției pivnițelor, podurilor și curților
Comentează 0

„Demersul DGPL se înscrie în programul controalelor privind dezinsecția și deratizarea în municipiul Arad, desfășurate sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică, Poliția Municipiului Arad, poliția locală și alte structuri din cadrul administrației publice locale.

Pe site-ul Primăriei Municipiului Arad va fi plasat graficul activităților similare desfășurate pe domeniul public, sens în care, asociațiilor de proprietari li se recomandă sincronizarea intervențiilor din condominii cu cele din spațiile publice adiacente, în vederea eficientizării deratizării și dezinsecției întregii zone.

Începând cu luna iunie, Direcția de Sănătate Publică și poliția locală vor controla respectarea obligațiilor susmenționate, iar în cazurile de neconformare, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale”, transmit poliiştii locali.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite