Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple Watch Pro ar putea renunța la forma dreptunghiulară actuală

Apple are o serie de produse pregătite pentru lansare în această toamnă. Este vorba despre seria Apple iPhone 14, noi ceasuri Apple Watch 8, inclusive un model Apple Watch 8 Pro, un Apple HomePod reînnoit, un nou Apple TV, iPad Pro M2, un iPad de buget cu un port USB-C și un noul Mac Pro alimentat de procesorul M2. De asemenea, vom primi un set cu cască pentru realitate mixtă, despre care se zvonește adesea, un MacBook Air de 15 inch și noile căști wireless AirPods Pro, printre altele. Deci o recoltă de toamnă foarte bogată.

Apple Watch Pro ar putea renunța la forma dreptunghiulară actuală
Comentează 0

În cea mai recentă ediție a buletinului său informativ de zilele trecute, Mark Gurman de la Bloomberg vorbește în detaliu despre modelul robust de smartwatch care ar putea fi cunoscut sub numele de Apple Watch Pro, posibil fără numărul 8 în nume. Din ce știm despre acest model va fi un concurent redutabil pentru viitorul model Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Apple Watch Pro va viza în special sportivii, potrivit PhoneArena. Conform informațiilor anterioare, ceasul inteligent va avea un afișaj de 2 inch (5,08 centimetri), ceea ce l-ar face mai mare decât Apple Watch Series 8, care va păstra ecranul de 1,9 inch (4,83 cm) aflat pe Apple Watch 7. Acest lucru va avea ca rezultat o suprafață a ecranului cu 7% mai mare decât modelul actual, iar Apple ar putea să o utilizeze pentru a afișa mai multe valori legate de fitness.

Se zvonește, de asemenea, că Apple Watch Pro are o baterie mai mare decât modelul obișnuit pentru a permite utilizatorilor să urmărească antrenamentele pentru o perioadă mai lungă de timp și ar avea o carcasă metalică robustă din titan. Ecranul ar putea fi rezistent la spargere.

Sunt informații că Apple Watch Seria 8 și Apple Watch (8) Pro vor avea un senzor pentru măsurarea temperaturii corpului, pentru detectarea febrei și ambele modele vor fi alimentate de un nou cip S8, nu foarte diferit de S7 de anul trecut.

Mark Gurman a spus că Apple Watch Pro va avea o durată de viață mai lungă a bateriei decât gama actuală. El adaugă că ar putea oferi mai multe zile cu o singură încărcare. Acest lucru va fi posibil printr-un nou mod de consum redus pentru aplicații și funcții, care va ajuta la conservarea duratei de viață a bateriei. Viitorul Samsung Galaxy Watch 5 Pro va avea și el o baterie mai mare care va dura trei zile cu o singură încărcare.

Apple Watch 8 Pro ar putea avea un nou design, primul redesign din 2018. Asta nu înseamnă că va fi circular ca ceasurile Samsung și Google. În schimb, se zvonește că este o evoluție a formei dreptunghiulare actuale. Apple va percepe o sumă mare de bani pentru Watch Pro. Potrivit unor informații anterioare, Watch 8 Pro va fi mai scump decât varianta standard actuală din oțel inoxidabil și ar putea începe de la 850 - 900 de euro. Acest model va avea o carcasă din titan.

Apple va anunța seria Watch 8, inclusiv Apple Watch Pro în septembrie alături de seria iPhone 14.

Sursa Foto: via .phonearena.com


Scrie un comentariu

trimite