Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Americanii vor să între în baza militară Zona 51

Controversata bază, Zona 51 (Area51), una dintre cele mai secrete baze militare ale Americii a fost luată în colimator de americanii determinaţi să se convingă dacă există sau nu fiinţe din altă galaxie în interiorul acesteia.

Americanii vor să între în baza militară Zona 51
Comentează 0

Baza militară se află în statul Nevada şi a devenit celebră în urmă cu ani buni datorită fenomenelor stranii din jurul ei. Astfel, toţi mai mulţi oameni au afirmat că fie au văzut OZN-uri  în zonă, lumini ciudate şi chiar extratereştrii. Aceaste presupuneri au fost alimentate şi în urma mai multor declaraţii anonime a unor persoane care au afirmat că au lucrat în baza militară şi că există viaţă extraterestră. În urmă cu câteva săptămânii, a apărut pe Facebook un eveniment numit “Storm Area 5” (Asaltul Zonei 51), iar până în momentul de faţă, peste 600.000 de americani au confirmat că doresc să participe la asalt. Evenimentul ar urma să aibă loc în data de 20 septembrie.

Ce spune Guvernul Statelor Unite

Forţele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, entitatea care este răspunzătoarea Zonei 51, a emis un avertisment pentru vânătorii de extratereştrii care vor să intre cu forţa în unitatea militară. Aceştia au declarat că sunt pregătiţi să facă faţă oricărui tip de încercare de a pătrunde în Zona 51 şi că îi descurajează pe cei care îşi propun să facă acest lucru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite