Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident pe DN79: s-a înfipt în sensul giratoriu de la ieșire din Arad spre Oradea

Un șofer din Alba a intrat în plin în sensul giratoriu situat la intersecția drumului care duce spre Livada și DN79 Arad-Oradea. Este un caz de autoaccidentare, fiind implicată doar o mașină în evenimentul rutier. Șoferul a avut noroc să scape cu câtea leziuni minore, dar nu același lucru îl putem spune și despre ornamentul sensului giratoriu. Se pare că șoferul pur și simplu nu a văzut sensul giratoriu, sau l-a văzut prea târziu, pentru că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Accident pe DN79: s-a înfipt în sensul giratoriu de la ieșire din Arad spre Oradea
Comentează 1

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în această dimineață, în jurul orei 6,00, un bărbat din județul Alba a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Zimandu Nou spre Arad.
La sensul giratoriu de la intersecția cu DJ 682 H a intrat în coliziune cu ornamentul acestuia, fiind accidentat ușor. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că bărbatul nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului. Traficul în zonă a fost îngreunat până la degajarea carosabilului și sensului giratoriu. 


Scrie un comentariu

trimite