Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A lăsat un comentariu negativ la adresa hotelului unde a stat cazată, dar răspunsul patronului a devenit viral! Ce i-a scris furios

În urma deciziei sale de a se caza la un hotel, Emily a rezervat o cameră însă odată ajunsă acolo, ce a găsit a fost de-a dreptul șocant!

A lăsat un comentariu negativ la adresa hotelului unde a stat cazată, dar răspunsul patronului a devenit viral! Ce i-a scris furios
Comentează 0

După recenzia negativă lăsată hotelului unde a fost cazată, ea a rămas şocată când a văzut răspunsul din partea personalului, prin care îi sugera că e cazul să slăbească înainte de a scrie chestii urâte. Emily Chance a mărturisit înmărmurită că mesajul patronului hotelului unde a stat cazată a fost mult prea dur, și că astfel de remarci nu erau necesare, mai ales pentru că greutatea sa nu are deloc legătură cu serviciile oferite de hotel.

Femeia a declarat că a primit mesajul inedit după ce a scris comentarii negative în urma experienâei sale la adresa hotelului pe site-ul de turism Booking.com. Emily susţine că a fost furioasă de mesajul patronului hotelului, susţinând că răspunsul a fost prea personal.


A plătit 38 de lire sterline pentru două persoane pentru o şedere de două nopţi la hotelul din Nelcon Ken Evans, împreună cu soţul ei, Michael. Cei doi aniversau doi ani de când se căsătoriseră. Emily s-a plâns de condiţiile mizerabile din hotel, mărturisind că mirosea foarte urat în camera unde a stat, iar prosoapele de baie şilenjeria de pat era murdară.

Sursa: ciao.ro


Scrie un comentariu

trimite