Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A găsit o casă părăsită, a intrat în ea şi câteva secunde mai târziu a regretat AMARNIC

Casa se află într-o pădure îndepărtată, ascunsă de ochii lumii, păzită doar de copaci. Nici măcar uşa de la intrare nu este de găsit.

A găsit o casă părăsită, a intrat în ea şi câteva secunde mai târziu a regretat AMARNIC
Comentează 0

Aventura unui bărbat, cunoscut sub numele de Durnse pe reţelele de socializare unde a fost făcută publică povestea, pare desprinsă din filmele de groază. Fotografiile au fost făcute când bărbatul avea doar 15 ani. Nu se ştie, însă, de ce a aşteptat până acum...

În copilărie, Durnse şi-a petrecut cea mai mare parte a vacanţelor în Rolla, Missouri. Nici prin gând nu-i trecea că, de partea cealaltă a lacului, exista o grozăvie ca aceea! Casa era protejată de ierburile uriaşe crescute în jurul ei. Într-o zi, însă, băiatul a descoperit-o şi, curios din fire, a decis să o exploreze.

S-a întâmplat în 2010, într-o zi friguroasă de iarnă, când părinţii l-au lăsat singur acasă. În acea zi, Durnse a decis să urmeze o potecă lungă, pe care nu mai umblase până atunci. După 15 minute de mers, n-a găsit niciun semn de viaţă. Ceva îi spunea, totuşi, că în apropiere se mai afla o casă. Atunci a zărit-o, ascunsă printre trunchiuri de copaci morţi şi buruieni uriaşe. Părea abandonată de ani de zile. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a decis să o exploreze...

În imediata apropiere a descoperit o maşinărie din fier, mâncată de rugină, cu care, s-a gândit el, proprietarii casei aduceau apă din râu. Ferestrele erau sparte. Lângă casă, băiatul a descoperit un indiciu care l-a făcut să aproximeze vechimea casei - o bucată de lemn pe care era inscripţionat un logo al fimei "Sunkist Oranges".

S-a hotărât apoi să intre şi în interior... Cum nu a văzut niciun semn care să-i fi interzis intrarea în casă, Durnse a mers mai departe. Nu mică i-a fost mirarea să vadă că o parte din lustre erau la locul lor, intacte. Într-un colţ a găsit o sobă uriaşă de metal. S-a uitat în ea, dar nu a văzut nimic ciudat. Nimic nu lăsa de bănuit când a fost folosită ultima dată. Cu toate acestea, Durnse credea că acea casă era acolo de cel puţin 50 de ani...

În bucătărie, pe rafturile dulapurilor abandonate zăceau căni şi farfurii îngropate sub un maldăr de praf. Totul părea să fi fost părăsit în grabă... "Parcă s-au ridicat brusc şi au ieşit din casă. Zici că s-au ridicat de la masă şi nu s-au mai întors niciodată", a scris bărbatul, pe reţeaua de socializare unde a publicat fotografiile.

După ce a inspectat "carcasa" abandonată, Durnse s-a gândit că cel mai bine este să plece, lăsând casa cu fantomele ei. Un detaliu ar mai trebui menţionat aici, însă. Pe unul dintre pereţii casei rămaşi încă în picioare era un tablou a cărui valoare s-ar fi ridicat undeva la 3.000 de dolari. Cine ar fi părăsit un tablou atât de valoros, lăsându-l pradă frigului, ploii şi umidităţii? Cel mai probabil, cineva care a avut un motiv extrem de bun pentru a nu se mai întoarce acolo niciodată.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite