Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Derby arădean încrâncenat, plin de suspans şi nedecis: Şoimii Lipova - Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1

C4: Derby arădean încrâncenat, plin de suspans şi nedecis: Şoimii Lipova - Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1
Comentează 0

A doua rundă a returului în C4 a adus la start un derby arădean ce se anunţa pasionant. Un duel în care cele 2 echipe şi-au împărţit eprizele, şi la final chiar şi punctele. Cermeiul a spart gheaţa după o jumătate de oră de joc, L. Bodri a pătruns prin dribling pe dreapta, pe linia de fund, a centrat perfect în gura porții, de unde Ianc a marcat simplu cu capul, 0-1! La două minute de la reluare gazdele au egalat: Trabalka a centrat de pe dreapta, Vasinc a preluat singur în 6 metri, s-a întors și l-a executat simplu pe Mitrea. Au fost golurile unei dispute în care ocaziile au curs şi de o parte şi de alta, unele chiar imense, şi cu cei 2 portari în zi de graţie.

„Rămân cu regretul că nu am câștigat, deși o puteam face. Nu e un capăt de țară, vrem să creștem această echipă, iar când vom avea și condiții de pregătire mai bune și un stadion al nostru va fi mai bine. Obiectivul meu este să construiesc o echipă bună, să cresc copiii aceștia de 2000”, a spus Flavius Sabău, antrenorul şoimilor.

„Primul meci după trei luni de zile ne-a ieșit destul de bine. Prima repriză a fost a noastră clar, am dat și gol relativ repede, după care am mai avut două ocazii imense. Din păcate, am luat prea repede și prea ușor golul de 1-1. Altfel, le era greu să ne egaleze, prin acele mingi lungi în careul nostru”, a menționat Radu Anca, antrenorul Cermeiului.

Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Lupșe (Rusu) – C. Poiană, S. Popa (Deta), Dobrean (Jichici), Filimon – Vasinc, Trabalka (Himcinschi).

Cermei: Mitrea – T. Bodri, Cotoc (Mihuţa), Gligor, Nistor – L. Bodri, Ianc, Varga (D, Bulza), Suslak – Copil (Berari), Sulea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite