Zilele trecute la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a avut loc examenul de absolvire a cursului de calificare BUCĂTAR
"Programul iti dezvolta abilitati fundamentale pentru meseria de Bucatar, iti stimuleaza imaginatia si creativitatea si iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucatar" , declară domnul Gheorghe Seculici -președintele CCIA Arad.
Cursul s-a adresat tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atat celor care doresc sa profeseze ca bucatari calificati, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie.
Tematica cursului:
- pregatirea si depozitarea diverselor feluri de mancare (antreuri calde si reci,fripturi, gustari calde si reci, mancaruri din carne,mancaruri din legume ,orez , paste fainoase, dulciuri , fonduri glace, mancaruri din peste si fructe de mare, salate si sosuri)
- manipulare cuțit profesional
- pregătirea stocurilor
- sosuri
- forcemeats și aluaturi
- instrucțiuni privind siguranța, igiena, organizarea
"Partea practica a cursului, s-a derulat cu materia prima pe masa, având deosebita plăcere să avem ca lector invitat pe CHEF Marcela .
Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Naționale", declară Prof. Carmen Crișan - managerul Centrului de Formare Profesională al CCIA Arad.
Informații și înscrieri pentru următorul curs - telefon 0730188299.