Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, cu o nouă conducere: Sorin Stanciu a fost ales președinte (FOTO)

Sorin Stanciu, cel care a preluat conducerea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România după trecerea în eternitate a regretatului Doru Dinu Glăvan, a fost ales președinte al UZPR la Adunarea Generală de Alegeri de sâmbătă. De altfel, trebuie spus că pentru funcția de președinte și-au mai depus candidatura Petre Chichirdan, Petru Frăsilă, Dumitru Manea (Miron Manega) și Petre Răcănel.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, cu o nouă conducere: Sorin Stanciu a fost ales președinte (FOTO)
Comentează 0

La Casa Ecologiei a Universității Ecologice din București a avut loc – sâmbătă, 20 iulie -  Adunarea Generală de Alegeri a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, la care au participat, în conformitate cu normele stabilite de Statut, câte un delegat la 20 de membri din toată țara. Aradul a fost reprezentat de jurnaliștii Vasile Filip – în calitate de președinte, Lavinia Betea, Vasile Sărăndan și Gabriel Constantinescu – aleși ca delegați în cadrul Filialei „Ioan Slavici”.

Ordinea de zi a cuprins: Sinteza Rapoartelor de activitate pentru mandatul 2020-2024; Prezentarea dosarelor candidaților la funcția de președinte al UZPR; Supunerea la vot; Propunerile pentru componența echipei de conducere (Consiliul Director, comisii de specialitate) prezentate de președintele nou ales; Supunerea la vot a tuturor propunerilor pentru structurile de conducere ale UZPR.  

În funcția de președinte a fost ales Sorin Stanciu, cu 178 de voturi, iar Lavinia Betea, prim-vicepreședintele Filialei „Ioan Slavici” Arad a fost aleasă în Consiliul Director. De menționat că Vasile Filip, ca șef de filială, face parte din Consiliul Național Consultativ al UZPR.

Așa cum prezintă și site-ul UZPR, în discursul său de după alegere, președintele Sorin Stanciu a menționat încă o dată ceea ce a fost deviza sa pe tot parcursul perioadei în care a condus Uniunea în ultimii doi ani și care va fi crezul său și pe mai departe: „UZPR suntem noi, toți, egali!”

Felicitări! Și succes întregii echipe!

Foto: Vasile Zărăndan

Galerie foto (64)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite