Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ștrandul Neptun – printre cele mai bune ștranduri din țară

Potrivit Monitorului Climatic al Uniunii Europene, luna iunie 2024 a fost cel mai fierbinte cireșar din istorie, iar luna iulie pare să bată un altrecord. În acest context, Clubulcopiilor.ro a alcătuit un top al celor mai bune ștranduri și aqua park-uri publice din țară, iar Ștrandul Neptun, administrat de Recons, ocupă un onorant loc 8 pe țară, cu un punctaj de 4,1.

Ștrandul Neptun – printre cele mai bune ștranduri din țară
Comentează 0

„Am ales locurile de bălăceală publice (adică acelea care sunt administrate de primării sau de consiliile locale), deoarece prețurile sunt de obicei mai mici decât în cazul ștrandurilor și parcurilor acvatice private. Și pentru că avem deja primari și consilieri (mai vechi sau mai noi) instalați în funcții, vă arătăm și vouă topul celor mai bune 15 locuri publice de bălăceală din țară, fără să stârnim, sperăm, controverse cu iz politic”, susțin autorii topului.

Potrivit acestora, clasamentul întocmit de Clubulcopiilor.ro  cu cele mai bine cotate ștranduri și aqua park-uri publice din România, se bazeză pe baza datelor disponibile în Google Maps.

Astfel, cele mai bine cotate ștranduri din România se află în Gura Humorului și Târgoviște. Cele două ștranduri au reușit să obțină un rating excelent de 4,5 dintr-un maximum de 5.

Care este ștrandul sau aquaparc-ul din România cu cei mai mulți vizitatori? Aquapark-ul Nymphaea din Oradea este cea mai populară piscină publică din România. În cei șapte ani de funcționare, Aquaparkul Nymphaea a fost vizitat de aproximativ 2.107.000 persoane.

Neptun Water Park, adică Ștrandul Neptun, mai pe limba noastră, a arădenilor, a primit un rating de 4,1 fiind evaluat de aproape 4000 de vizitatori. Ce apreciază cei care îi trec pragul, este că ștrandul păstrează aceleași tarife accesibile pentru toți vizitatorii ca anul trecut, cu reduceri pentru elevi și pensionari, dar și partea de facilități oferite precum parcarea, tooboganele, numărul de terase din incinta complexului și curățenia. Mai multe persoane menționează însă faptul că ar dori ca toboganele să funcționeze o perioadă mai îndelungată. 

Ştrandul Neptun din Arad este situat pe o suprafaţă de peste 20 de hectare și este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare. Vizitatorii se pot bucura de piscine, tobogane de diferite dimensiuni, locuri pentru plajă, terenuri de joacă, terase și restaurante. Atracția principală sunt toboganele de diferite dimensiuni, care sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți”, susțin cei de la Clubulcopiilor.ro.

Clubulcopiilor.ro este un director web unde părinţii pot găsi cu uşurinţa informaţii despre grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, idei pentruexcursii în natură, atracții turistice, restaurante prietenoase cu copiii precum şi diverse evinimente adresate familiilor din România.

Intrați AICI pentru a vedea cum arată topul național al celor mai bune ștranduri și aqua park-uri publice publice din România.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite