Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Petiția semnată de părinții copiilor de la Liceul Național de Informatică a ajuns în CLM

Scandalul mutării elevilor Liceului Național de Informatică în clădirea de pe strada Eminescu a ajuns în CLM. Circa 370 de părinți au semnat petiția de a nu muta copiii în clădirea de pe Strada Mihai Eminescu din cauza unor condiții „improprii” și pentru că nu există sală de sport și anumite condiții specifice menționate în petiție.  

Petiția semnată de părinții copiilor de la Liceul Național de Informatică a ajuns în CLM
Comentează 0

Sebastian Bulumac a vorbit în numele părinților spunând că a primit vești bune de la directoare, cum că elevii nu vor fi , de fapt, mutați. 

Viceprimarul Lazăr Faur a luat cuvântul în plenul CLM, spunând că nimeni nu a dorit să mute copiii din imobilul de pe Calea Iuliu Maniu și i-a liniștit pe părinții aflați în Sala Ferdinand a Primăriei Arad. 

Lazăr Faur a spus că lucrările de finalizare a investiției se vor face cu elevii având orele în clădirile Liceului Național de Informatică, nu în altă clădire. Viceprimarul i-a asigurat pe părinți că elevii vor rămâne în clase doar că va fi un mic disconfort pentru că lucrările se vor face cu copii prezenți în clădire, dar că se va căuta o soluție pentru a face disconfortul cât mai puțin accentuat pentru ca orele să se desfășoare în condiții optime. 

Viceprimarul Faur a spus că nimeni nu a discriminat elevii și nici nu se va întâmpla asta, iar elevii vor face orele în clădirile din Calea Iuliu Maniu fără să fie vorba despre vreo mutare, lucrările urmând să înceapă cu data de 1 februarie 2025. 


Scrie un comentariu

trimite