Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucas Cordoș a luat 10 la Matematică, după contestații; elevul de la Goldiș obținuse inițial 9,9

Luca Cordoș, elevul de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” care a obținut nota 9.90 la proba de Matematică de la Evaluarea Națională și a depus contestație, a obținut nota pe care o merita: 10.

Lucas Cordoș a luat 10 la Matematică, după contestații; elevul de la Goldiș obținuse inițial 9,9
Comentează 0

Acum Luca Cordoș are acum media 9.95 și împreună cu alți doi candidați, de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, respectiv Liceul Național de Informatică, se clasează pe primul loc în județ. 

Lucas Cordoș, elev la Colegiul Național „Vasile Goldiș" din Arad, a obținut o performanță remarcabilă la Evaluarea Națională, situându-se pe locul al treilea în județul Arad cu o medie impresionantă de 9.90. Lucas a obținut nota 9.90 atât la Limba și literatura română, cât și la Matematică, demonstrând excelență academică și dedicare.

Lucas a decis să depună o contestație la nota de la Matematică, arătându-și dorința de a-și maximiza rezultatele și de a-și valorifica întregul potențial.

Mama sa, Silvia Cordoș, și-a exprimat mândria și recunoștința într-o postare emoționantă pe Facebook, în care a subliniat munca asiduă a fiului său și contribuția importantă a profesorilor și familiei în dezvoltarea sa educațională. Ea a amintit și de influența bunicului său, Cordoș Ionel-Bujor, care i-a insuflat valorile cunoașterii și importanța educației.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite