Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inimile galben – albastre vor rămâne alături de voi

Inimile galben – albastre vor rămâne alături de voi
Comentează 0

 

Aradul are două cluburi care reprezintă orașul nostru cu cinste în sportul național, UTA și FCC UAV Arad.

Dacă imaginația noastră cobină culorile acestor echipe și le dăm o explicație artistico-patriotică , vom obține tricolorul românesc în care este implantat albul păcii.

Un roșu, alb, galben si albastru , primele ale clubului legendă UTA și celelalte două ale baschetbalistelor arădene.

În acest moment , orientându-ne după valoare, iar valoarea după bugete, după locurile ocupate în clasamente , ambele cluburi ocupă poziții cu care arădenii pot fi fericiți sau, mai bine zis, mulțumiți.

UTA aproape fără griji în clasamentul Superligii, iar galben –albastrele deja vicecampioane ale României.

Bine, la UTA se poate și mai bine, având în vedere tradiția sau se putea și mai bine, însă nu cred că există vreun iubitor de fotbal care să nu se bucure de parcursul elevilor lui Rednic în acest sezon.

FCC UAV Arad, nu avea ce face în ultimul act al competiției ( finala), a dat tot ce a putut , însă pentru cine a urmărit meci de meci din cele trei disputate în finală, a fost clar că, la bugetul pe care Marcel Urban îl are la dispoziție, mai mult nu se putea face.

Și totuși, aseară în la treilea meci cu Constanța, spectatorii care au umplut sala au observat tracul cu care arădencele au început meciul. Zeci de ratări , atât la aruncările de trei puncte cât și de la distanțe mai mici.

Iar asta contează. Să pleci din start , în orice competiție cu un handicap mare , mai ales la un joc disputat în fața propriilor spectatori, e greu de recuperat, e greu să te concentrezi, e greu să-ți iei hotarârea de a arunca pentru 3 puncte. Nici atunci când mai erau puține minute până la final, nimeni nu și-a asumat aceste aruncări.

Oricum , fetele lui Popov și-au meritat aplauzele și afișarea inimilor galbe-albastre ale spectatorilor, iar Constanța rămâne un adversar de studiat și de învins pentru sezonul viitor.

Sărbători fericite atât UTA-ei cât și ICIM-ului !

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite