Glasspandoor nu este doar un business, ci este o mână de ajutor pentru comunitate!
La Glasspandoor am înțeles încă de la început că implicarea în mediul social este o normalitate. Nu este suficient să te rezumi doar la cifrele care îți indică profitul, ci este important să oferi înapoi comunității ceea ce ea ți-a oferit întai, șansă. Pentru copii, pentru educația lor, pentru sănătatea lor. Împreună construim un viitor mai bun. De aceea, nu doar că ne dezvoltăm că afacere, ci contribuim la dezvoltarea sustenabilă a comunitățîi arădene.
Din decembrie 2021 ne-am lăsat amprenta în proiecte, pornind la drum cu o donație către Cetatea Voluntarilor. Un ONG cu renume național. Primul proiect a fost renovarea Compartimentului de Radiologie Copii Arad. Pe parcurs, am devenit parteneri cu ONG-ul și am continuat să luptăm cot la cot pentru a transforma o realitate urâtă într-un spațiu modern și primitor pentru copii. Am oferit speranță, o șansă la sănătate și până la urmă, normalitate.
Proiectul s-a finalizat pe 1 iulie, fiind un real succes. Alături de Cetatea Voluntarilor, am construit un etalon pentru orice spital din România, chiar și pentru spitalele din domeniul privat. Dotările și designul aparte au fost considerate un trendsetter, când de fapt misiunea noastră a fost să creăm un mediu în care copiii să se simtă în siguranță, un univers al lor unde să prindă speranță și să aibă încredere în ceea ce înseamnă sistemul medical din țara noastră.
Ulterior, gustul dulce al fericirii de pe fața copiilor ne-a oferit o traiectorie bine-conturată și ne-am îndreptat atenția către Secția de Pediatrie, unde tot alături de Cetatea Voluntarilor am proiectat un spațiu plin de culori și dotări pentru micuți pe care îl avem acum în derulare.
Apoi, ne-am decis că implicarea în domeniul sănătățîi este doar primul pas. Copiii au nevoie de un mediu sigur și plăcut și în sfera educațională. Am ales să investim în educație și să participăm alături de Cetatea Voluntarilor la reabilitarea cabinetului de Istorie al Școlii Gimnaziale Apateu!
Inaugurarea a avut loc pe 31 mai și a fost un real succes, digitalizarea procesului educațional fiind scopul nostru. Acum, cabinetul de Istorie este dotat cu tehnologie de ultimă generație: display interactiv de 65 inch, laptop, cameră web pentru videoconferință. În plus, am adus ceva unic în România: Coloseumul, Poarta Sărutului și Coloana Infinitului.
Nu ne-am oprit! Următorul pas a fost să ne alăturăm proiectului reabilitării grădiniței din satul Arăneag, comuna Târnova, împreună cu administrația locală, mediul privat și ONG-ul Cetatea Voluntarilor Arad. La inaugurare, micuțîi s-au bucurat de mobilier nou, de jucării, de termopane care să le asigure protecție termică, dar și de alte multe materiale care să le asigure un proces educațional stabil și modern.
Știam că împreună aducem un plus de valoare județului Arad, așa că următoarea misiune a fost inaugurarea grădiniței cu program prelungit din comuna Macea, după ce a fost modernizată cu fonduri din bugetul local, dar și prin contribuția adusă de Cetatea Voluntarilor. Fiecare copil are nevoie de un spațiu modern și sigur, de aceea alegem să investim în continuare în sfera educațională, pentru că îi cunoaștem importanța.
Ultimul proiect finalizat a fost la Șilindia, unde alături de Cetatea Voluntarilor Arad am predat un spațiu valoros care să faciliteze accesul la o educație modernă copiilor de la grădiniță.
Totodată, suntem implicați în viitoare proiecte precum: modernizarea și dotarea Bazei Sportive (Subcetate) de la CSS Gloria Arad, unde peste 300 de copii vor lupta pentru visul lor, având toate condițiile pentru practicarea sportului de performanță, inaugurarea primei Creșe Sportive din România, dar și modernizarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Arad.
Toate aceste proiecte se vor desfășura alături de Cetatea Voluntarilor Arad, pentru care avem doar cuvinte de laudă și cărora le mulțumim extraordinar de tare pentru inițiativele și contribuția adusă comunitățîi arădene. Împreună, suntem dovada vie că se poate! Avem puterea de a schimba ceva în societate, putem croi un drum mai bun pentru următoarele generațîi.
Eforturile noastre și investiția în timp, bani și energie au fost aplaudate la “Gala Societățîi Civile”, unde am câștigat locul 2 cu proiectul de reabilitare al secției de Radiologie copii din cadrul Spitalului Județean Arad!
Scopul nostru este să contribuim activ la dezvoltarea sustenabilă a comunitățîi arădene, să atragem cât mai multe parteneriate de tipul public-privat și să inaugurăm împreună cât mai multe proiecte de succes pentru a securiza viitorul stabil al țării. Investind în educație și în sănătate creăm un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru generațiile următoare, aducem un plus de valoare și schimbarea de care avem atât de multă nevoie!