Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „Sântana este un exemplu de progres, iar împreună vom continua să implementăm proiecte esențiale pentru bunăstarea comunității”

Deputatul Glad Varga a participat, la Sântana, la lansarea candidaților liberali pentru alegerile parlamentare. Potrivit acestuia, Sântana este un exemplu de progres și promite că va continua să sprijine autoritățile locale.

Glad Varga: „Sântana este un exemplu de progres, iar împreună vom continua să implementăm proiecte esențiale pentru bunăstarea comunității”
Comentează 0

„Am lansat candidatura colegilor PNL Arad pentru Camera Deputaților și Senat în orașul Sântana! Le mulțumim domnului primar Daniel Sorin Tomuța și tuturor localnicilor pentru primirea călduroasă și susținerea constantă!

În calitate de candidat pentru Senat din partea PNL Arad, mă angajez să continui sprijinul pentru proiectele care aduc dezvoltare și modernizare acestui oraș. Sântana este un exemplu de progres, iar împreună vom continua să implementăm proiecte esențiale pentru bunăstarea comunității:

 1. Modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale în centrul orașului, pe străzile Muncii, Rodnei și Mihai Viteazul, cu o investiție de 25 milioane lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 2. Reabilitarea școlii gimnaziale de pe strada 1 Decembrie nr. 36, finanțată prin PNRR, pentru a asigura un mediu educațional modern și sustenabil, cu o valoare de 11 milioane lei.

 3. Modernizarea Liceului Tehnologic „Ștefan Hell”, un proiect de 8,8 milioane lei, care va crește eficiența energetică și confortul elevilor.

 4. Extinderea rețelei de piste de biciclete, conectând Sântana cu satul Caporal Alexa și zona industrială, cu o finanțare de 11 milioane lei.

 5. Dotarea unităților de învățământ preuniversitar cu mobilier și echipamente digitale prin PNRR, în valoare de 3,6 milioane lei, pentru a asigura un proces educațional de calitate.

Aceste proiecte reprezintă doar începutul unui viitor plin de oportunități și dezvoltare pentru Sântana! Împreună, vom continua să investim în viitorul comunității noastre”, susține Glad Varga.

            

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite