Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: Aradul a semnat pentru Nicolae Ciucă! 47 de mii de semnături pentru viitorul președinte al României

47 de mii de semnături au fost strânse de către PNL Arad pentru susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la președinția României.

Gheorghe Falcă: Aradul a semnat pentru Nicolae Ciucă! 47 de mii de semnături pentru viitorul președinte al României
Comentează 0

Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a subliniat: „Mulțumim arădenilor care au semnat pentru viitorul președinte al României! 47 de mii de arădeni au înțeles de ce Nicolae Ciucă este OMUL potrivit pentru a fi următorul președinte. 47 de mii de arădeni au semnat pentru ca PNL să continue dezvoltarea României. Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit președinte pe care l-ar putea avea România în actualul context internațional. Nicolae Ciucă are pregătirea și experiența necesară pentru a gestiona problemele de siguranță națională, poate să gestioneze crize și este un OM CORECT! Candidatul PNL și-a slujit cu onoare și credință țara, așadar să nu aveți vreo urmă de îndoială: Nicolae Ciucă va pune întotdeauna interesul național deasupra interesului personal! Acum, ne pregătim de bătălia electorală între marele partid de dreapta: PNL și PSD. Este clar că România are nevoie de o nouă viziune de dreapta și de o persoană pregătită să o realizeze. Cu toții ne dorim o Românie prosperă și sigură, o Românie capabilă să-și țină cetățenii în siguranță, o Românie a valorilor, a respectului pentru educație, pregătire, seriozitate, profesionalism, performanță”.

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă a mai amintit: „Atunci când PNL a fost la guvernare, Aradul a avut de câștigat, prin susținerea financiară a proiectelor județului nostru. Aradul a fost respectat întotdeauna de PNL, iar parlamentarii PNL Arad au luptat pentru Arad și arădeni. Îndemnul meu  pentru cei care doresc dezvoltarea Aradului este să susțină PNL, atât în alegerile parlamentare cât și la cele prezidențiale. România merită și trebuie să aibă o Guvernare și un Președinte de dreapta!”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite