Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă a participat la ședința Grupului PPE unde s-a discutat despre componența Comisiei Europene

Europarlamentarul Gheorgh Falcă a participat, ieri, la ședința Grupului Partidului Popular European (PPE), unde a fost alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președintele Grupului PPE, Manfred Weber, pentru a discuta despre viitoarea componență a Comisiei Europene și rolul crucial pe care PPE îl va juca în viitorul Europei.

Gheorghe Falcă a participat la ședința Grupului PPE unde s-a discutat despre componența Comisiei Europene
Comentează 0

„Din cei 27 de comisari desemnați, *14 sunt membri PPE*, alături de însăși Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ceea ce subliniază importanța grupului nostru politic în viitoarea direcție a Uniunii Europene. Sunt mândru că doi dintre acești colegi fac parte din **Comisia pentru Transporturi**, unde activăm împreună pentru a îmbunătăți infrastructura și mobilitatea europeană. Totodată, viitorul *Comisar pentru Agricultură* și viitoarea *Comisară și Vicepreședintă pentru Tehnologie* vor juca un rol esențial în dezvoltarea unor politici durabile și inovatoare pentru toți cetățenii europeni.

Le urez mult succes tuturor colegilor mei în noua lor misiune!

PPE va continua să fie o forță determinantă pentru o Europă puternică, unită și inovatoare!”, a scris pe Facebook Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite