Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evenimentele sfârșitului de săptămână trecute în revistă la Primărie

La finalul conferinței de presă organizată pentru prezentarea Zilelor Aradului, primarul Călin Bibarț a trecut în revistă evenimentele de la sfârșitul acestei săptămâni.

Evenimentele sfârșitului de săptămână trecute în revistă la Primărie
Comentează 0

Astfel, Animația „Dorința“/„Wish“, care omagiază 100 de ani de producții cinematografice pentru copii marca Disney și care spune povestea unei stele magice care îndeplinește dorințele celor care-și pun speranțele în ea, va fi proiectată în Piața Catedralei din Arad.

Evenimentul va avea loc vineri, 26 iulie 2024, de la ora 21.00 și va mai cuprinde un mini-spectacol cu Sam, prințul de Clowni din Mexic și de jocuri muzicale interactive.

Un alt eveniment dedicat copiilor este „Magic Kids Fest“, care va avea loc în Parcul „Aventura Voinicilor“. „Magic Kids Fest“, un show care aduce la Arad magicieni renumiți care vor oferi un maraton de magie, va avea loc, duminică, de la ora 18.30, în Parcul Aventura Voinicilor. Magicienii spectaculoși - Cătălin Pintea (Arad), Eduard și Bianca (Bihor), Norbert Magic și Cosmin Armenga (Târgu Jiu), Adrian Pintea și Eugenius (Sighișoara) își vor prezenta trucurile pe scena din parc. De asemenea, clovnul Sam, prințul de Clovni din Mexic, va întreține atmosfera cu momente pline de umor și voie bună. Înainte de show-ul magicienilor, echipa Farmecul Copilăriei va fi prezentă în parc, de la ora 18.00, cu activități recreative diverse.

Festivalul „Rock Maris” va fi organizat începând de mâine în zona Port Arthur, cu scopul de a promova muzica rock dar și o zonă turistică atractivă din oraș. Astfel, în 26 și 27 iulie, sunt programate două concerte cu soliști renumiți ai muzicii de gen, printre care „Iris“, „Springtime Band“, „Dirty Slippers“. Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.00 iar accesul va fi liber.

Iar „Invitație la vals“ este evenimentul pregătit pentru a oferi o nouă experiență inedită, cu muzică și dans, în Piața Catedralei din Arad.Concertul de muzică clasică și dans va avea loc duminică, 28 iulie 2024, de la ora 20.30. Ansamblul arădean Johann Strauss Modern va oferi un program de valsuri, polci și marșuri vieneze din care nu vor lipsi celebrele valsuri compuse de Johann Strauss. De asemenea, își vor aduce contribuția și sportivii Clubului Sportiv „Ballroom Dance“ din Arad, care vor oferi momente de dans, în special valsuri.

„Încercăm să avem cât mai multe evenimente să dăm posibilitatea arădenilor să se bucure de vremea frumoasă de afară”, a declarat primarul Călin Bibarț.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite