Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evenimente și festivaluri de neratat în stațiunea Mamaia

Se știe că la Mamaia vii, în principal, pentru distracție, muzică și dans, însă pe lângă serile nebune din cluburi, pregătește-te să participi și la festivaluri muzicale sau curse de culoare! Astfel, Mamaia devine un adevărat paradis al divertismentului, unde poți să te lași purtat de ritmurile muzicii și să te bucuri de experiențe memorabile alături de cei dragi sau de noi prieteni.

 

Vezi mai jos care sunt evenimentele de neratat din Mamaia anul acesta!

 

Evenimente și festivaluri de neratat în stațiunea Mamaia
Comentează 0

Festivalul Național de Muzică Ușoară, 23-25 august / 30 august - 1 septembrie 2024

După o absență de 11 ani, Festivalul Național de Muzică Ușoară din Mamaia a revenit în forță în 2023, iar în acest an se va desfășura cea de-a 61-a ediție a acestui eveniment iconic. Festivalul este împărțit în două părți distincte, pentru a satisface atât pasionații de muzică ușoară, cât și pe cei care iubesc muzica populară.

Între 23 și 25 august 2024, se va desfășura prima parte a festivalului, dedicată iubitorilor de muzică ușoară. Aici, vei avea ocazia să te bucuri de concursul și recitalurile susținute de artiști de renume din industria muzicală românească precum Horia Brenciu, Delia, Andra, Smiley, Irina Rimes și mulți alții.

A doua parte a festivalului, dedicată fanilor muzicii populare, va avea loc între 28 și 30 august 2024 sau între 30 august și 1 septembrie 2024. Această parte va fi plină de tradiție și farmec, aducând în fața publicului nume sonore din folclorul românesc, precum Fuego, Damian Draghici, Loredana și Banda Agurida și mulți alții.

Fiecare zi de concurs va culmina cu recitaluri impresionante susținute de artiști consacrați, ansambluri folclorice sau trupe românești. Rezervă o cazare de acum și te vei bucura de magia acestui festival și a întregii experiențe pe care o oferă stațiunea Mamaia!

Sunwaves, 1-7 mai 2024 / 29 august - 3 septembrie

Lansat în 2007 ca alternativă la festivalurile mainstream, Sunwaves a devenit un punct de referință în comunitatea pasionaților de muzică electronică. Cu o durată de 6 zile și 6 nopți, este cel mai mare festival muzical bienal din România.

Sunwaves aduce în Mamaia mii de participanți din întreaga lume pentru două ediții consecutive: primăvara, între 1 și 7 mai, și vara, între 29 august și 3 septembrie. Pe cele 4 scene vor evolua numeroși DJ de clasă mondială, de la AG Swifty, Archie Hamilton, Brad Brunnner, Cally, Constantine, Dan Andrei, Elia Nafzger, Ilario Alicante, Kozo, Lizz, Mahony, Melanie Ribbe, Rhadoo, Vizan, Zya și mulți alții.

Cu o atmosferă eclectică și energie contagioasă, Sunwaves este o experiență de viață pe care nu ai vrea să o ratezi!

The Color Run, 27 iulie 2024

Participă la un eveniment unic și plin de culoare în inima stațiunii Mamaia! The Color Run, denumită și „cea mai fericită cursă de 5 kilometri de pe planetă”, te invită să te alături unei experiențe euforice în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

În cadrul The Color Run nu contează cât de repede alergi, ci cât de mult te distrezi! Este o cursă necronometrată de 5 kilometri, unde participanții sunt vopsiți din cap până în picioare în diverse culori la fiecare kilometru parcurs. Distracția continuă și după finish, într-o zonă special amenajată unde se folosește din belșug pudra colorată, oferindu-ți o explozie de fericire și amintiri de neuitat.

Ți-ai ales evenimentele la care vrei să participi anul acesta pe litoral? Nu uita să-ți rezervi o cazare la un hotel în Mamaia pentru a-ți completa experiența. Cu o varietate de cluburi, restaurante, parcuri de distracții și acvatice, ba chiar și o telegondolă care oferă o panoramă extraordinară asupra întregii stațiuni și a Mării Negre, vei avea parte de o vacanță de vis.


Scrie un comentariu

trimite