Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elena Lasconi, portdrapelul USR la alegerile din iarnă, a fost o studentă submediocră la Deva

USR se revendică ca fiind un partid al elitelor intelectuale, un partid care ne-a făcut un mare hatâr când a acceptat să coboare din înaltele sfere ale absolutului pe scena politică românească, o scenă mult prea mică pentru înaltele idealuri „progresiste” care mână-n luptă această formațiune politică.

Elena Lasconi, portdrapelul USR la alegerile din iarnă, a fost o studentă submediocră la Deva
Comentează 3

Din păcate însă, așa-zișii oameni noi promovați de USR au însușiri cu totul și cu totul opuse celor clamate în piața publică, iar Clotilde Armand și Vlad Voiculescu sunt doar două dintre cele mai cunoscute cazuri de politicieni cu dosare penale, care sunt susținuți în continuare de „partidul justițiarilor”. De, principiul „fără penali în funcții publice” e bun numai când se aplică adversarilor, în cazul membrilor nu pot să fie decât dosare politice, pentru că un userist nu încalcă niciodată legea...

Iar surprizele continuă, atunci când vine vorba despre acest așa-zis partid de dreapta. Aflăm acum că Elena Lasconi, portdrapelul partidului la alegerile din iarnă, președinta „partidului elitelor” și candidatul la funcția supremă în stat, a terminat Universitatea Ecologică din Deva, unde a fost o studentă SUBMEDIOCRĂ.

Potrivit Newsweek, Lasconi a terminat una dintre cele mai slabe Universități de la acea vreme, iar în cei patru ani de studiu a avut media generală puțin peste 6,8. La foarte multe materii a trecut cu media 5.

Prin comparație, Viorica Dăncilă, cea care era catalogată de anumite publicații, pe vremea în care era prim-ministru, drept „proasta României” pare să fi fost o studentă foarte bună. Dăncilă a absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi din cadrul Institutului de Petrol și Gaze Ploiești, un institut la care nu se intra ușor pe acea vreme, cu media 9.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite