Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Adrian Cozma: „Marcel Ciolacu și ministrul Agriculturii au fost informați încă de anul trecut despre furtul masiv de la Unirea, însă au întârziat cât au putut trimiterea corpului de control”

Condusă din februarie până în septembrie de Ionuț Victor Radu, depre care presa centrală scrie că este omul de casă al baronului PSD Paul Stănescu (intrați AICI pentru detalii), Casa de Comerț Unirea a intrat în vizorul DNA. După cum vă informam ieri, procurorii au efectuat 60 de percheziții în mai multe județe județe, printre care și Aradul și vizează mai multe fapte, între care și abuzul în serviciu.

Deputatul Adrian Cozma: „Marcel Ciolacu și ministrul Agriculturii au fost informați încă de anul trecut despre furtul masiv de la Unirea, însă au întârziat cât au putut trimiterea corpului de control”
Comentează 0

Potrivit g4media.ro, procurorii vizează un prejudiciu de peste 40 de milioane de lei. DNA a transmis, printr-un comunicat de presă de joi, că are o anchetă în curs privind infracțiuni asimilate faptelor de corupție în perioada 2023-2024 și că a efectuat percheziții în 12 județe, la sediile sau punctele de lucru ale unor societăți ori la domiciliile unor persoane fizice.

De menționat că ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a ținut să precizeze  că perchezițiile au loc în urma unui raport al corpului de control al ministerului pe care-l conduce. Cu toate acestea, deputatul liberal Adrian Cozma susține că premierul Marcel Ciolacu și ministrul Barbu ar fi întârziat cât au putut de mult trimiterea corpului de control, pentru a-l apăra pe Paul Stănescu, în a cărei zonă de control se află Casa de Comerț Unirea. „Marcel Ciolacu și ministrul Agriculturii au fost informați încă de anul trecut despre furtul masiv de la Unirea, însă au întârziat cât au putut trimiterea corpului de control, pentru a-l apăra pe marele combinator al PSD, Paul Stănescu. Afacerea a fost înființată cu scopul declarat de a-i ajuta pe fermierii din întreaga țară să-și vândă marfa în mod organizat, însă a fost furată în mod sistematic, prin intermediul unor contracte fictive încheiate cu apropiați ai PSD. În condițiile în care fermierii și agricultorii români se confruntă cu mari dificultăți în a-și promova și vinde produsele locale, din cauza importurilor masive, Casa Unirea se dorea a fi o excelentă piață de desfacere și intermediere de contracte pentru ei.

Lăcomia și corupția din PSD au făcut, însă, dintr-un proiect care le-a dat speranță fermierilor români doar un instrument de îmbogățire a potentaților partidului. Atât știu social-democrații: să fure de la copii, de la fermieri, de la cei care muncesc o viață întreagă pentru a avea un  acoperiș deasupra capului, de la mineri și persoanele vulnerabile, de la militari și de la oamenii cinstiți, în general”, a scris pe Facebook deputatul Adrian Cozma.

Sursa foto: Facebook Adrian Cozma

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite