Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferință de presă pe tema furtului din bancomatul de la Șiria

Conferință de presă pe tema furtului din bancomatul de la Șiria
Comentează 0

Conferință de presă susținută de comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcției de Investigații Criminale – IGPR și Cms. Șef Cătălin Olariu, șeful Serviciului de Investigații Criminale - I.P.J. Arad, pe tema furtului dintr-un bancomat, comis la data de 5 iulie, în județul Arad.

În urma investigațiilor complexe, efectuate de polițiștii Direcției de Investigații Criminale - Inspectoratul General al Poliției Române și ai Serviciului de Investigații Criminale Arad, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au fost depistați, la data de 12 iulie a.c., în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac, trei bărbați, cu vârste între 37 și 42 de ani, cercetați pentru furt calificat și distrugere.

În baza probatoriului administrat, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieșit că, în dimineața de 5 iulie a.c., în jurul orei 3:45, cei trei ar fi distrus un bancomat, din localitatea Șiria, prin plasarea unui dispozitiv exploziv și ar fi sustras peste 200.000 de lei.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției Operațiuni Speciale, Unității Centrale de Analiză a Informației,  Serviciul Criminalistic Arad, Poliției Municipiului Arad, Secției 1 Rurală Arad, Poliției orașului Pecica, luptătorilor S.A.S. Arad, Serviciului de Investigații Criminale Prahova și Serviciului de Investigații Criminale Maramureș.

">http://

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite