Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asta e echipa noastră: CFR – UTA 1-3, iar galeria gazdelor cere demisia lui Dan Petrescu

UTA a dovedit în această seară că știe să joace fotbal, reușind să obțină toate cele trei puncte puse în joc în Gruia. După un meci bun, împotriva unei echipe redutabile, Bătrâna Doamnă înscrie de trei ori și urcă provizoriu pe poziția a 11-a a clasamentului, părăsind zona periculoasă din subsolul clasamentului. Cu jucători ca Omondi, Costache, Kadiri plini de vervă și inspirați și cu un Robert Popa, un portar în formă de zile mari, care a avut câteva parade spectaculoase, Bătrâna Doamnă pare să fi depășit blocajul care o împiedicase să câștige etape în șir.

Asta e echipa noastră: CFR – UTA 1-3, iar galeria gazdelor cere demisia lui Dan Petrescu
Comentează 1

Fără Mircea Rednic pe bancă, UTA a fost condusă în Gruia de secundul Sorin Rădoi și a început mai bine partida, s-a instalat încă de la început în treimea adversă, iar golul a venit în mod natural. Deac greșește nepermis pentru experiența lui, balonul îi este suflat de Omondi, care îl deschide pe Costache. Portarul Mihai Popa iese greșit, oferindu-i întreaga poartă jucătorului Bătrânei Doamne, care înscrie frumos din 19 metri. Era minutul 12. Gazdele au și ele două ocazii, în minutele 20, 31 și 35, prin Fică, Bolgado și Munteanu,  dar tabela rămâne neschimbată, UTA intrând la cabine cu avantaj de un gol.

Trei goluri după pauză, cu un Kadiri care înscrie flegmatic

Repriza a doua a fost mult mai animată, cu trei goluri înscrise și numeroase faze de poartă. Elevii lui Dan Petrescu aveau să reușească egalarea, în minutul 48, pe fondul unei letargii a arădenilor, după ce Korenica centrează în careu pentru Tachtsidis, iar grecul a reia cu capul în plasa porții Bătrânei Doamne. Golul primit nu face decât să-i trezească din amorțire pe jucătorii conduși de pe bancă de Sorin Rădoi. În minutul 55, Costache scapă singur spre poarta lui Mihai Popa, iar Fică îl oprește cu un fault cinic. Centralul Radu Petrescu îi dă doar galben jucătorului de la CFR, deși ar fi putut foarte bine să îl elimine.  Joao Pedro, care a purtat astăzi banderola de căpitan, trece pe lângă gol în minutul 55, dar al doilea gol al UTA-ei nu avea să mai întârzie foarte mult. În minutul 64, Costache îl deschide pe Omondi, iar acesta înscrie fără emoții. Golul trei vine și el în minutul 78. Același Omondi trimite o pasă lungă, Kadiri primește în careu, câștigă duelul cu Bolgado, și îl lobează flegmatic pe Mihai Popa. Reacția gazdelor vine din tribune, galaetia CFR-ului cerând demisia lui Dan Petrescu. Jucătorii Bursucului apasă pe accelerație și puteau reduce din diferență, în minutele 80 și 85, dar Robert Popa are câteva intervenții spectaculoase, păstrând neschimbat rezultatul de pe tabelă: CFR Cluj – UTA 1-3.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Dan Petrescu, respectiv Mircea Rednic.

CFR Cluj: M. Popa – Abeid (Camora), Boben, Bolgado, S. Rocha – Djokovic – Deac (Păun), Korenica (Michael), Tachtsidis, Fică (Postolachi) – L. Munteanu. Rezerve: Hindrich – Malico, Fl. Iacob, M. Ilie, Kresic, Keita, R. Filip, Artean, Postolachi, Păun, Michael, Camora.

UTA: R. Popa – Râpă, Poulolo, Conte, Trif – Hrezdac, Van Durmen – Cîmpanu (Kadiri), J. Pedro (Cr. Mihai), Costache (Zsori) – Omondi. Rezerve: Mitrovic – Borcea, Benga, Cr. Mihai, Mabea, Dumiter, Ghezali, Zsori, Kadiri, Cristea.

Partida a fost condusă la centru de Radu Petrescu, ajutat la cele două tușe de Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, arbitru de rezervă fiind Florin Mazilu, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Florin Andrei și Ferencz Tunyogi. În ceea ce privește observatorii, aceștia au fost Nicolae Grigorescu (FRF) și Viorel Ilinca (LPF).

Sursa Foto: Facebook UTA Arad

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite