Campania aniversară la Librăria Corina este la final
„Să deții o librărie în ziua de azi e mai mult un act de conştiință decât o afacere”
(mesaj postat pe pagina de facebook a Librăriei Corina)
Campania aniversară iniţiată de Librăria Corina la împlinirea a 25 de ani se apropie de final. A fost o ocazie pentru numeroşi iubitori de lectură să-şi manifeste susţinerea faţă de una dintre foarte puţinele librării independente existente la ora actuală în ţară. Iată doar câteva dintre mesajele postate de cei care au acordat recenzii Librăriei Corina pe pagina de facebook:
„Statornicie, implicare în comunitate, reper. Plus, desigur, servicii impecabile
„personal ok, şi marfă diversificată”.
„Libraria Corina - carte de vizită pentru oraşul Arad. Mulţumim Corina Moldovan pentru tot ce înseamnă învăţătură, carte, ştiintă şi actualitate ...”
„Librăria Corina este unul dintre puținele locuri în care te simți la fel de confortabil ca în biblioteca de acasă. Este una dintre puținele librării în care mai găsești personal atent și bine pregătit. Nu știu sigur unde îi găsește Corina! Nu mi s-a întâmplat până acum să întreb de un anumit volum iar personalul să nu știe despre ce vorbesc. Atent aprovizionată atât cu cele mai noi titluri de pe piață cât și cu volume mai puțin cunoscute sau promovate. În plus, întotdeauna dispuși să ofere recomandări interesante în funcție de gusturile și preferințele cititorului. Vă mulțumesc că existați!”
„Este librăria mea preferată din Arad, nu reuşesc să o vizitez atât de des cât îmi doresc dar întotdeauna când îmi răsfăţ sufletul locul perfect pentru asta este Libraria Corina”.
„Să deții o librărie în ziua de azi e mai mult un act de conştiință decât o afacere”.
Librăria Corina este prima librărie independentă din Arad şi una dintre primele din ţară. A fost gazda unor evenimente interesante de-a lungul celor 25 de ani de existenţă şi un loc de refugiu pentru cei preocupaţi de lectură şi discuţii intelectuale. Printre demersurile întreprinse de Librăria Corina cu ocazia aniversării a fost readucerea în atenţia publicului a evenimentelor culturale organizate de-a lungul timpului. Dintre cei care au trecut pragul librăriei cu diverse ocazii amintim: scriitorii Mircea Dinescu, Mircea Mihăieş, Mircea Ciobanu, Doina Cornea, Octavian Paler, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Ioan T. Morar, Alteţa Sa Regală Principele Radu, cercetătoarea Lavinia Betea sau mai recent Igor Bergler cu a sa „Biblia pierdută”. Între librari şi oamenii de cultură amintiţi s-au stabilit relaţii strânse de prietenie şi colaborare. O parte din autografele şi din mesajele primite de reprezentanţii librăriei sunt în această perioadă expuse pentru public într-un loc special amenajat din magazin.
C. P.