Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă se înclină la Sf. Gheorghe: Sepsi – UTA 1-0

Pauza competițională prilejuită de jocurile echipei naționale pare să o scoată pe UTA din ritm, astfel încât victoriile cu CFR Cluj și Petrolul sunt urmate de o înfrângere la Sf. Gheorghe, în fața lui Sepsi. Gazdele adună astfel 17 puncte și o depășesc pe Bătrâna Doamnă în clasament, urcând provizoriu pe 7, în timp ce elevii lui Mircea Rednic cad de pe 8 pe 9, cu cele 15 puncte pe care le au adunate în 13 partide.

Bătrâna Doamnă se înclină la Sf. Gheorghe: Sepsi – UTA 1-0
Comentează 0

Apărarea UTA-ei a avut destul de mult de lucru în prima repriză și s-a achitat bine de sarcini până în minutul 44, când a capotat în fața lui Cosmin Matei. Jucătorul gazdelor a reușit astfel să deschidă scorul, în urma unei aruncări de la margine, când Coman face paravan în fața lui Benga, iar Sota trimite ci capul în careu. Până atunci, Sepsi ar fi putut deschide scorul prin Kallaku (min. 4) și Ciobotariu (min. 5), când Omondi respinge după linia porții, având în vedere că Robert Popa a fost bătut. Și UTA a avut ocazii prin Joao Pedro (min.29) și Poulolo (min. 45+2), care reușește o foarfecă spectaculoasă, dar din păcate portarul Gyenge a fost la post.

UTA își schimbă jocul, dar nu reușește să înscrie

La pauză, Mircea Rednic face trei schimbări, în locul lui Trif, Pedro și Cîmpanu, fiind introduși Mabea, Fabry și Dumiter. Atacul arădenilor devine mai dinamic, iar ocaziile nu se lasă așteptate. Fabry (min. 51), Benga (min. 58), Vuletich (min. 83) și Zsori (min. 90+4) irosind șansele echipei de a egala. Gazdele au fost și ele periculoase prin Fl. Ștefan (min. 54) și Oroian (min. 82), însă tabela rămâne neschimbată, iar Sepsi câștigând cu 1-0.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmeză vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Valentin Suciu, respectiv Mircea Rednic.

Sepsi: Gyenge – Haruț, D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu –  Mino Sota, Kallaku (Alimi) – Al Sawy (Oroian), C. Matei (Neskovic), Fl. Ștefan (Hajdin) – M. Coman (Siger). Rezerve: Niczuly – Gedo, Popsa, Hajdin, Alimi, Siger, Neskovic, Breij, Oroian.

UTA: R. Popa – Râpă, Poulolo, Benga, Trif (Mabea)– Hrezdac, Van Durmen (Vuletich)   – Cîmpanu (Dumiter), Pedro (Fabry), Omondi – Costache (Zsori). Rezerve: Mitrovic – Conte, C. Mihai, Mabea Mabea, Vuletich, Ghezali, Fabry, Zsori, Dumiter.

Partida a fost condusă la centru de Horațiu Feșnic, ajutat la cele două tușe de Valentin Avram și Alexandru Cerei, arbitru de rezervă fiind Rareș Vidican, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Viorel Flueran și Claudiu Marcu. În ceea ce privește observatorii, aceștia au fost Adrian Comănescu (FRF) și Marcel Vasile (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite