Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Argint pentru arădeanca Melissa Fărcuța la Gimnaziada de la Bahrain

Arădeanca Melissa Fărcuța de la CSM Arad, elevă a Colegiului Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal” se întoarce cu medalia de argint de la Gimnaziada de la Bahrain și implicit cu o bursă olimpică.

Argint pentru arădeanca Melissa Fărcuța la Gimnaziada de la Bahrain
Comentează 0

Componentele echipei României de gimnastică aerobică au obținut de doua ori argint la Gimnaziada de la Bahrain: la Individual, Emma Rotaru și la Trio, Emma Rotaru, Raisa Alexe și Melissa Fărcuța. „Suntem extrem de mândri de aceste performanțe extraordinare și de munca depusă de fetele noastre! Felicitări și mulțumiri speciale antrenoarei Cristiana Spinu pentru îndrumarea neîntreruptă”, scriu pe Facebook reprezentanții echipei naționale de gimnastică aerobică.

Melissa Fărcuța este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal”. A devenit campioană la Campionatele Naționale de Gimnastică Aerobică desfășurate la Arad, la proba de trio, iar la proba de grup a câștigat medalia de bronz. La proba de individual feminin a concurat la categoria de Seniori unde a obținut locul al IV-lea.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite