Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul găzduiește Olimpiada de Religie – Alianța Evanghelică și Olimpiada de Religie – Licee Teologice Baptiste și Penticostale

În perioada 1-5 mai 2019, la Arad se desfășoară faza naţională a Olimpiadei de Religie – Alianța Evanghelică (Cultul Baptist, Cultul Creștin după Evanghelie, Cultul Penticostal), cls. V–XII și a Olimpiadei de Religie – Liceele Teologice Baptiste și Penticostale (cls. IX–XII). Organizatorul acestui eveniment este Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Arad și cu Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad. 

Aradul găzduiește Olimpiada de Religie – Alianța Evanghelică  și Olimpiada de Religie – Licee Teologice Baptiste și Penticostale
Comentează 4

La ediţia din acest an participă 187 de elevi din 17 județe și din peste 60 de școli, 24 de profesori însoţitori şi 25 de cadre didactice din Comisia centrală. Un element de noutate al etapei naționale din 2019 este că la concurs participă și elevi din clasele a V-a și a VI-a, iar concursul destinat elevilor care studiază în licee vocaționale teologice baptiste și penticostale a intrat oficial în calendarul competițiilor școlare naționale. 

Este îmbucurător faptul că, în număr tot mai mare, elevii aleg performanța la disciplina Religie sau la discipline specifice profilului teologic, formându-se în spiritul excelenței și al unor valori autentice.

Deschiderea festivă, desfășurată la Biserica Baptistă „Dragostea”, Arad – Pârneava, a dat startul ediției 2019 a olimpiadei, manifestare ce stă sub semnul devizei Nihil sine Deo – Nimic fără Dumnezeu. 

Le dorim participanților o ședere cât mai plăcută în orașul nostru și nădăjduim ca efortul lor și al dascălilor care i-au pregătit să fie răsplătit prin rezultate de excepție.

Prof. Anita Ochiș
Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad

 

Galerie foto (13)


Scrie un comentariu

trimite