Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu trei mașini pe A1, între Aeroport și ieșirea spre Zădăreni / UPDATE: Un cetățean bulgar și-a pierdut viața

Astăzi, la ora 14.50, un accident rutier s-a produs pe A1, între Aeroport și ieșirea către Zădăreni, în care au fost implicate trei autovehicule. 

Accident cu trei mașini pe A1, între Aeroport și ieșirea spre Zădăreni / UPDATE: Un cetățean bulgar și-a pierdut viața
Comentează 0

Update 2 Un cetățean bulgar și-a pierdut viața

Din primele cercetări, un autoturism care se deplasa pe autostradă, în zona aeroportului, ar fi acționat sistemul de frânare. Autotrenul care se deplasa în spatele autoturismului a frânat, iar autotrenul care se deplasa în spatele primului ansamblu rutier a intrat în coliziune cu primul, fiind proiectat pe sensul opus de mers.

În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autotren, cetățean bulgar, de 40 de ani, și-a pierdut viața.

Alte trei persoane, două din primul autotren și una din autoturism, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorilor de vehicule urmează a le fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și/sau consumului de substanțe.

La finalizarea cercetătorilor urmează a fi realizată încadrarea legală.

În acest moment se circulă pe banda de urgență a ambelor sensuri de mers pe autostradă, fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri.

Se estimează reluarea  traficului în condiții normale în aproximativ o oră jumătate.


Update 1 O persoană a decedat și trei alte persoane sunt rănite

În urma accidentului, au rezultat 4 victime, dintre care una rămasă încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autocamion, însă din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani. 

Celelalte trei victime, stabile, conștiente și cooperante, au fost asistate la locul evenimentului de către echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. 

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.


Din primele informații, sunt implicate două camioane și un autoturism.

Au rezultat cel puțin trei victime. 

Se deplasează la locul accidentului două ambulanțe SAJ.

De asemenea, intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Vom reveni cu detalii. 


Scrie un comentariu

trimite