Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Abel Apostol a fost împușcat de Adrian Buleu. Vezi mai multe detalii din mărturisirea criminalului

După ce a primit o condamnare de 15 ani pentru uciderea lui Abel Apostol, Adrian Buleu încearcă să obțină eliberarea condiționată, acum la 11 ani de la comiterea faptei. 

Abel Apostol a fost împușcat de Adrian Buleu. Vezi mai multe detalii din mărturisirea criminalului
Comentează 0

În fața magistraților Judecătoriei Focșani și a comisiei de eliberare condiționată a fost pentru prima dată când Adrian Buleu a recunoscut că l-a ucis pe Abel Apostol.

Se pare că l-a împușcat cu o armă după care a aruncat cadavrul în Mureș, ulterior incendiind mașina cu care l-a transportat. Totodată, a insinuat că a fost un „accident” și că din greșeală l-a împușcat în timpul unor discuții înfierbântate. 

Pentru că Judecătoria nu s-a înduplecat de el, a mers mai departe la Tribunalul Vrancea unde a și fost fixat un alt termen pentru luna aprilie. 

Deși în timpul procesului de acum 11 ani Adrian Buleu nu și-a recunoscut vinovăția, acum încearcă să își câștige libertatea prin aceste mărturisiri dar se pare că nu îi va fi așa ușor să fie eliberat. În timpul procesului, el încerca să susțină că Abel Apostol e încă în viață, „ajutat” în această ipoteză de lipsa cadavrului. 

După 11 ani de la comiterea faptei, e greu de crezut că se va mai găsi cadavrul defunctului, în apele râului Mureș. 

Și anul trecut, Adrian Buleu a solicitat punerea în libertate la comisia de eliberare condiționată dar cererea i-a fost repinsă. 


Scrie un comentariu

trimite