Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Zilele Aradului” la Tübingen: o delegație a CJA pleacă, la sfârșitul lui iunie, în Germania

O delegație a Consiliului Județean va efectua, în perioada 27 – 30 iunie 2019,  o vizită la Tübingen, district german înfrățit cu Județul Arad. Scopul deplasării este organizarea, în acest an, a unui eveniment dedicat prezentării județului, intitulat „Zilele Aradului la Tübingen”.

„Zilele Aradului” la Tübingen: o delegație a CJA pleacă, la sfârșitul lui iunie, în Germania
Comentează 0

Asta, în condițiile în care, reprezentanții instituției susțin că se urmărește realizarea unui un pas concret pentru a prezenta partenerilor germani o altă față a României. „Este vorba despre imaginea oamenilor harnici, responsabili, dedicați valorilor europene, care trăiesc în județul Arad și, în general, în vestul României”, susțin cei de la CJA.

De menționat că evenimentul va fi susținut și de reprezentanți ai comunității românești din Germania.

„Înfrățirea cu districtul Tübingen ne oferă prilejul de a organiza «Zilele Aradului» în Germania și de a face cunoscute potențialul și specificul județului nostru la nivel internațional. Ne deplasăm în Germania pentru a pregăti acest eveniment prin care vom promova oferta turistică și culturală a județului Arad, elementele de cultură și civilizație arădeană care ne accentuează unicitatea în Europa Centrală”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite