Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA permanentă ieri, după-amiază,  pe sinteticul Șega

UTA permanentă ieri, după-amiază,  pe sinteticul Șega
Comentează 0


Trei echipe ale clubului UTA au fost prezente ieri, după-amiază , începând cu ora 17 pe terenul sintetic Șega.

Două dintre ele au evoluat în campionatul de juniori D, seria B,  iar cealaltă și-a efectuat primul antrenament  de la înfințare. De la ora 17, s-au întâlnit UTA I 2008 ( antrenor Nelu Herman) și Victoria Zăbrani( antrenor,Valentin Dogaru) . A fost un meci la discreția roș-albilor, elevii lui Herman domind copios, înscriind de 14 ori, în timp ce oaspeții din Zăbrani, niciodată.

A urmat a doua partidă, de data aceasta mult mai echilibrată, tot de juniori D, dar din seria C , între echipele UTA 2008 II ( antrenor Abdoulaye Diarra ) și  Național Sebiș ( antrenor, Cosmin Toader). Oaspeții au opus o rezistență deosebită, conducând la un moment dat cu 2-0, prin golurile realizate de Fabian Lingurar și Denis Brad, dar în repriza a doua , UTA și-a revenit. A redus din handicap printr-un penalty înscris de Cristian Bota  și a înscris golul egalizator prin Luca Moisa,  cu puțin timp înainte de finalul jocului.

Au arbitrat ambele meciuri Paul Iovescu și Marius Vîlceanu.

Aceste meciuri au făcut parte din cea de-a doua etapă a campionatului rezervat juniorilor D. În primele meciuri, ambele echipe au suferit înfrângeri în confruntările cu echipele similare ale cluburilor Viitorul și Atletico.

După aceste partide, profesorul Daniel Mărcuș și-a ținut al treilea antrenament cu cea mai tânără grupă din cadrul Academiei UTA, cea alcătuită din copii născuți în anii 2012-2013

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite