Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR nu a înțeles nimic din dezbaterea pe buget: "bani pentru un CAZAN!"

Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Arad a organizat o dezbatere privind proiectul de buget local pentru anul 2018.

USR nu a înțeles nimic din dezbaterea pe buget:
Comentează 6

Documentul de peste 300 pagini a fost pus la transparență, s-a făcut inclusiv o prezentare axată pe grafice și elementele esențiale din proiect, pentru a fi cât mai ușor de parcurs întreg bugetul.

Arădenii prezenți în sală au înțeles topicul abordat, unii au cerut lămuriri suplimentare, unde au considerat necesar. Surpriza a venit, însă, din partea deputatului USR, Sergiu Vlad, care nu a știut să citească proiectul, cerând ca acesta să fie supus transparenței. Nimeni nu a înțeles cererea deputatui, întrucât documentul fusese pus la transparență, în întregime de ceva timp. Ba mai mult, administrația locală a făcut, suplimentar, un rezumat cu trimitere la întreg proiectul de buget.  

Se pare că deputatul USR a făcut degeaba ședința la partidul său privind bugetul local, dacă nici măcar nu l-au citit sau nu l-au știut parcurge. Mai mult, întrebările puse de parlamentarul USR au scos la iveală că acesta nu stăpânește noțiunile legislative privind administrația locală și nu prea înțelege cum e treaba cu responsabilitatea și susținerea sa față de proiectele municipiului. Un alt domn de la USR a afirmat că el știe că fondurile în valoare de 12 milioane euro pentru modernizarea rețelei de termoficare CET, prin proiectul româno-elvețian sunt folosite pentru a cumpăra un CAZAN. Moment care, evident, a stârnit hohote de râs în sală.

Sperăm ca și cei din USR să se pună cu burta pe carte...sau pe proiectul de buget ca să nu se mai facă de râs data viitoare!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite