Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un fost candidat la Primărie a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat un consătean

Un tânăr de 29 de ani din Sintea Mare a ajuns după gratii după ce a înjunghiat o persoană în zona toracelui. 

Un fost candidat la Primărie a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat un consătean
Comentează 0

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor de către inculpatul S.N.M. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că în data de 07.06.2022, în jurul orelor 19,00, în localitatea Sintea Mare, județul Arad, pe fondul unui conflict determinat şi de atitudinea persoanei vătămate, inculpatul  S N M  i-a aplicat persoanei vătămate MMA care a fost agresivă verbal, o lovitură cu un cuţit în zona intercostală dreapta, cauzându-i o plagă înjunghiată care i-a pus viaţa în primejdie.

În data de 08.06.2022 inculpatul SNM a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă. Urmărirea penală continuă”, se arată într-o informare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

„În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) Cod procedură penală, art. 223 alin. (1) şi alin. (2) Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul nr. 245/P/2022 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului S. N. M., aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 08.06.2022 și până la data de 07.07.2022, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Arad. Inculpatul a depus deja o contestație față de hotărârea instanței de a-l aresta pentru 30 de zile. 


Scrie un comentariu

trimite