Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un consilier PSD îl felicită pe primarul Falcă pentru intervențiile la Spitalul Municipal și acuză guvernul PSD de neimplicare în problemele Aradului!

Sunt puțini pesediști care pot să vadă realitatea așa cum este ea, și mai puțini care  au curajul să admită că guvernul lor este incapabil, dar există. Ne-o dovedește dr. Gheorghe Furău, consilierul PSD care a avut curajul să încalce directivele de partid și să vadă lucrurile bune pe care le face administrația arădeană, chiar dacă are altă culoare politică.

Un consilier PSD îl felicită pe primarul Falcă pentru intervențiile la Spitalul Municipal și acuză guvernul PSD de neimplicare în problemele Aradului!
Comentează 0

Cel mai mult ne-a surprins că dr Furău a avut tupeul să recunoască în plină ședință de Consiliu Local  faptul că guvernul PSD nu mișcă niciun deget pentru sistemul medical arădean. Motivul pentru acest puseu de realism nu îl știm, poate e de vină faptul că domnul doctor cunoaște și înțelege carențele sistemului medical și este îndreptățit să fie revoltat împotriva guvernului. Cert este faptul că această nesubordonare față de PSD îl va costa scump în fața șefilor de partid.

Vă redăm declarațiile consilierului PSD Furău: „Felicit inițiativa domnului primar, a Primăriei pentru această intervenție la Spitalul Municipal și sper că acesta este doar începutul...”

Dacă declarațiile consilierului PSD Furău conțin laude la adresa municipalității și a lui Falcă, să vedeți ce are de spus despre guvernanții PSD:

„Din păcate, constat și eu că ajutorul de la guvern este în așteptare cu acel CNI. Sper să nu fie o amăgire. Municipalul este în moarte clinică, nu numai clădirea ci și specialitățile de acolo. Să nu mai vorbim despre Psihiatrie sau Contagioase Adulți. Sunt multe de făcut”

Speranța doctorului Furău se pare că rămâne tot în cele două instiuții arădene conduse de liberali. Oare domnul doctor se gândește la o schimbare de ritm și de partid?

„O să mă gândesc la o inițiativă pentru o colaborare între Consiliul Județean și Primărie pentru că fiecare dintre cele două instituții are câte un program de sănătate foarte frumos atât pentru județ cât și pentru municipiu” declară dr Furău.

Atunci când un reprezentant al Partidului Social Democrat admite public faptul că guvernul său este incapabil, indolent și nepăsător trebuie să ne facem cu toții griji că lucrurile în România se vor înrăutății, iar 2018 nu se arată un an blând în contextul politic și socio-economic.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite